U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Prvi digitalni sajam cveća u Blacu na pravi način promovisao proizvođače cveća

Autor 26 maj 2020

BLACE- U Blacu je održan prvi digitalni ili onlajn sajam cveća, kao zamena za tradicionalni sajam koji ove godine zbog sitacije sa kovidom 19 nije mogao lično da spoji kupce i prodavce.

Tradicionalni sajam cveća u Blacu, ove godine dobio je drugačiji izgled, umesto šestog po redu sajma cveća, silom prilika pretvoren je u prvi digitalni sajam cveća.

U ovakvom obliku, digitalni sajam cveća,bio je prava prilika da proizvođači cveća putem društvenih mreža i zvaničnog sajta TO Blace, lakše dođu do svojih kupaca kojima su kroz fotografije ponuđenu robu slali putem pošte.

-Promocija proizvođača cveća na ovaj način pokazala se kao dobra u praksi. Inače, radi se o sajmu koji je ranijih godina okupljao veliki broj izlagača, saznajemo od direktorke TO Blace, Violete Popović .

Pročitajte i...  Popovčani voze opasnim putem

Sajam cveća u starom svetlu nadamo se da će biti od naredne godine a u TO Blace razmišljaju da zadrže i ovaj digitalni sajam cveća kako bi onlajn promocija bila dostupna izlagačima  koji nisu u mogućnosti da lično dođu na sajam.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=481724

26 maj 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up