U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Prvorođena beba u Blacu dobila od opštine 40.000 dinara

Autor 11 feb 2019

BLACE- Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić sa saradnicima danas je obišao prvorođenu bebu u ovoj godini na teritoriji ove opštine i uručio joj novčanu pomoć u iznosu od 40 000 dinara.

Prilikom uručenja poklona majci dečaka Bogdana predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić čestitao je roditeljima na novom članu njihove porodice i ujedno poželeo da se ove godine natalitet u opštini Blace poveća.

-Mi obilazimo prvorođenu bebu svake godine u mandatu ove vlasti.Deca su naše najveće bogatstvo i prava je radost ulagati u njih. Ovo je samo početak realizacije planova opštine u vezi sa populacionom politikom Opštine Blace.

Mogu slobodno da kažem da je za mene ovo najlepša aktivnost kao predsednika opštine i nadam se da će se u opštini Blace rađati puno dece a da će i ostajati ovde. Mi će mo se potruditi da obezbedimo uslove koliko nam mogućnosti dozvoljavaju, poručio je predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić prilikom posete prvorođenoj bebi u opštini Blace.

Pročitajte i...  Opština Žitorađa pokrenula investiciju vrednu 6,5 miliona evra

U ime svoje porodice i u ime malog Bogdana, predsedniku opštine Blace Milanu Ćurčiću i lokalnoj samouprave opštine Blace, zahvalila se majka malog Bogdana, Jovana Stojiljković.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=461186

11 feb 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

13 komentara za “Prvorođena beba u Blacu dobila od opštine 40.000 dinara”

 1. Prvo dete u ovoj godini?! Strasno ☹

 2. Top

  10 Februar,a prva beba.Nije teško izračunati koliko ćemo imati ove godine novorođenčeta.Lako je davati pare,treba otvoriti radna mesta da se narod više ne seli iz ove mesne zajednice,jer to polako postajemo sa ovakvim i bivšim rukovodstvom.

 3. Ika

  Zato ovi osmesi.

 4. Anica

  Bilo dece i u januaru ja znam bar dva.Nije blace toliko propalo

 5. Anica

  Cestitke naravno

 6. Realno

  Bilo je deca nego pare nisu imali. Bušan budzet.

 7. Marko3

  Za ove što koriste svaku priliku da kukaju i pljuju,dete je rodjeno početkom januara ali je nagrada dodeljena tek sada, nakon ovog rodjeno je jos nekoliko dece u januaru.

 8. Marija

  Nije tačno da je ovo prva beba, poznajem roditelje cije je dete rođeno desetak dana pre ovog, ali…

  • Petko

   Dete je rodjeno 10.januara a nagrada dodeljena sada. Dete cije roditelje poznaješ je po tebi rodjeno u prošloj godini izgleda?!

 9. Nenad

  Četvrtog januara je rođeno prvo dete od majke Tamare Radojičić.
  Znači nastavljati sa greškama!!!

 10. Kratki dah

  Pustite decu, gledajte u Suzin osmeh

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up