U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Puno posla za JKP Hammeum

Autor 14 avg 2019

PROKUPLJE- Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Hameum“ su na terenu od ranih jutarnjih sati i rade na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži, kako na teritoriji grada, tako i na seoskom području.

-Danas su nastavljeni radovi na sanaciji kvarova u Poštanskoj i Maloplanskoj ulici koji su juče započeti, tako da se uskoro očekuje i njihov završetak. Kako su građani prijavili kvarove i u ulici Orlovića Pavla, kao i u selima Mršelj i Pašinac, ekipe su otišle na teren i rade na rešavanju vodovodnih problema na ovim lokacijama, saopšštili su nadležni u JKP „Hameum“.

Zaposleni i u drugim radnim jedinicama ovog jedinstvenog komunalnog preduzeća ovih dana imaju pune ruke posla. Kako ovih dana ekstremno visoke temperature loše utiču na travnjake i parkovske cvetne aranžmane, ulaže se veliki napor u njihovo održavanje.

Pročitajte i...  Žene iz Blaca posetile prvu žensku zadrugu na jugu Srbije

Fontane koje su ovih dana mesto gde svaki prolaznik zastane da se osveži, rade bez zastoja, kako one u centru grada, tako i u Spomen parku „Gvozdeni puk“.

Pored pomenutih poslova, zaposleni za održavanje horizontalne signalizacije redovno obilaze teren i vrše potrebno obeležavanje, kako bi i saobraćaj u našem gradu funkcionisao bez problema.

Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free
download karbonn firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470445

14 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up