U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Putari spremni za zimu

Autor 23 nov 2020

Preduzeće za puteve „Trace Srbija“ koje na području Topličkog okruga održava glavni magistralni put Niš – Merdare i oko 400 kilometara kategorisanih puteva na području Grada Prokuplja i u opštinama Kuršumlija, Blace i Žitorađa spremno dočekuje nastupajuću zimsku sezonu.

Prema rečima Miodraga Jocića iz „Trace Srbije” ispostave u Prokuplju, na nivou preduzeća za nastupajuću zimsku sezonu obezbeđeno je 2.000 tona soli za posipanje puteva i 5,5 hiljada tona rizle, što bi trebalo da bude dovoljno u zimskom periodu.

Kako je istakao trenutno imaju „dežurne“ dve mašine za održavanje putnih pravaca, a ukoliko dođe do padavina i formiranja snežnog pokrivača na kolovozima u Topličkom okrugu, u čišćenje snega uključiće se kompletna mehanizacija koja podrazumeva veći broj kamiona, čistača snega, grejdere i ostala vozila.

Preduzeće „Trace Srbije“ na području Topličkog okruga u zimskom periodu održava putne pravce prema Lukovskoj i Prolom Banji, Selovi i okolnim mestima u opštini Kuršumlija, zatim prema selima Vukanja, Zlata i Vodice na području Grada Prokuplja kao i više putnih pravaca u opštinama Blace i Žitorađa.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=488436

23 nov 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions