U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Radnici “Hameuma” uređuju drvorede

Autor 19 sep 2019

PROKUPLJE- Ekipe Javno-komunalnog preduzeća „Hameum“ iz Prokuplja danas su uređivali drvorede u gradu pred nastupajuću zimsku sezonu.

-Radi bezbednosti, posečene su grane ne drvoredu u blizini Tehničke škole i time sprečeno da se tokom zime, pod težinom snega, one lome i ugrožavaju bezbednost đaka i prolaznika, kazao je danas Ivan Nikolić, iz JKP „Hameum“.

Kako je naveo, ovih dana, velika pažnja posvećuje se baš rezidbi drveća u parkovima i drvoredima duž ulica u centru grada, a već sledeće nedelje krenuće se i sadnjom raznih vrsta ozimog ukrasnog cveća u prokupčakim parkovima.

Nikolić se ovom prilikom osvrnuo na problem trovanja pasa lutalica, čija su tela juče ujutro prilikom redovnog čišćenja ulica i trotoara, pronašli radnici Gradske čistoće JKP „Hameum“.

Pročitajte i...  U bioskopu u Blacu film "Istinita priča o Kelijevoj bandi"

On je kazao da su psi odmah uklonjeni, a mesta gde su pronađeni dezinfikovana, kao i da će oni propisno biti sahranjeni na groblju kućnih ljubimaca u Nišu.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=472022

19 sep 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Radnici “Hameuma” uređuju drvorede”

 1. Milivoje

  Da li radnici JKP Hameum mogu da nastave sa započetim poslom orezivanja uličnog drveća u ulici Vuka Karadžića, iznad Doma učenika?
  Prošle godine je orezan drvored ispred velelepnog zdanja Doma učenika, ali radnici nisu nastavili sa orezivanjem ostalog drveća u ovoj glavnoj ulici.
  Odmah iznad Doma učenika, preko puta skretanja za Đurevačku zadrugu se nalazi ogromno drvo koje je obraslo uličnu svetljku.
  Uličnog svetla tu kao i da nema a tu se nalazi jako prometno skretanje i pešački prelaz.
  Orezivanjem grana ovog drveta pomenuti deo bi bio osvetljen a i jako bezbedniji.
  Nadam se da će neko iz pomenutog preduzeća ovo da pročita i reaguje…

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up