U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Radnici i poverioci Kopaonika i danas protestovali

Autor 10 jun 2019

KURŠUMLIJA- Danas su bivši radnici ŠIK Kopaonika i poverilaca održali protest ispred zgrade opštine. Najavili su odlazak u Beograd u Ministarstvo privrede gde žele da postigu dogovor i  garanciju da će da se započne sa rešavanjem njihovih zahteva ili da se ugovori sasatanak sa premijerkom ili predsednikom Srbije. U suprotnom sledi blokada magistralnog puta Niš-Priština. Istakli su da neće odustati od svojih zahteva  da im se isplate potraživanja, nakon pravosnažnih sudskih presuda. Očekuje ih i sasatanak sa načelnikom Topličkog okruga.

Predsednik odbora poverilaca lesonita Nebojša Krstić  kazao je da u sredu predstavnici radnika idu na sastanak u Ministarstvo privrede. Žele konkretne predloge za rešavanje njihovih zahteva u pisanom obliku što bi im bila garancija dogovora, ili da ugovore sastanak sa  premijerkom ili Predsednikom  Srbije. Ukoliko ništa od toga ne postignu  blokiraće put Niš-Priština u četvrtak.  Do srede ih očekuje i sastanak sa načelnikom Topličkog okruga. Naglašavaju da samo traže ono što im pripada.

Pročitajte i...  Vojska Srbije pomogla stanovništvu u opštini Blace

Krstić je podsetio da su oni najavili potencijalnu blokadu magistralnog puta Niš-Priština, za 13. jun, ako ne dođe do rešavanja njihovih zahteva, ili se ne započne sa konstruktivnim rešenjem,  što  zavisi od sastanka u Beogradu.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467735

10 jun 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Radnici i poverioci Kopaonika i danas protestovali”

  1. radnik

    Preispitati odakle gospodinu Krsticu tolika potraživanja od ŠIKa,čime je to on njih zadužio.

  2. Krstic

    Ovaj gospodin koji nezna kako se zove pa samo stavio radnik,ako ga toliko interesuja ako zna da cita dacumu papire pa neka vidi koliko i zasta mi se duguje.poz gospodine radik

  3. Krstic

    Ti gospodine radnik koji neza kako se zoves,ako znas da citas dogji ja cu da ti dam papite pa vidi cime sam zaduzio kopaonik.Ili dodji na miting pa me pitaj javno.poz gospodine

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up