U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Radovi u Donjoj Trnavi

Autor 15 avg 2018

PROKUPLJE- U Donjoj Trnavi se privode kraju radovi na regulaciji atmosferskih i površinskih voda, u okviru kojih je izgrađen betonski kanal sa rešetkama, šaht, cevasti propusti i segmnentni betonski jarak.

Prema navodima nadležnih u JP za urbanizam i uređenje opštine Prokuplje, na ovaj način regulisan je prihvat i odvod voda koje su se slivale niz ulicu i ugrožavale domaćinstva.

Kako je u ovom selu Opština Prokuplje nedavno asfaltirala put u koji je uloženo sedam miliona dinara, sada su obezbeđena sredstva i za pomenute radove.

Meštani Donje Trnave zadovoljni su što lokalna samoupravi nastoji da im uređenjem ulica i puteva poboljšava životne uslove i što se na tome nije stalo, već da nastavlja sa radovima na rešavanju njihovih problema.

Pročitajte i...  Počinje rekonstrukcija Gimnazije

-Dovoljno je samo kada imate kome da se obratite za pomoć i kada znate da će nadležni u Opštini Prokuplje sagledati naše probleme i naći mogućnost da ih reše. Dobili smo asfalt posle nekoliko decenija, sada su nam izgrađeni kanali i propusti, mi smo prezadovoljni radom lokalne vlasti, kažu žitelji ovoga kraja.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=83957

15 avg 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Radovi u Donjoj Trnavi”

  1. Trnavac

    Svaka vast radilo se ove godine u nasem selu i znam da tu nije kraj bice toga jos. Sada na red treba da dodje ulazni deo u selu mislim da je bilo sasvim dovoljno za gornji deo sela.

  2. Bila sam prije mjesec dana. Nije bilo novog asfalta nije bilo odvoda. Voda koja se slijeva niz jedan put, dobro da je usmjerena da ne ide ravno u školsko dvorište. Tu su ukopali kanalizaciju i nisu dali prokopati kanal dublje. Voda se slijeva kroz dvorišta. Pitam se šta inspekcija radi. Ako je ovo sve riješeno svaka čast.

  3. Trnavac

    Milena nemojte da komentarisete nesto sto neznate. Asvalt je postavljen pre dvaipo meseca a vi ga niste videli pre mesec dana mora da je bas tada nestao na tren kada ste vi bili. Voda se nije slivala u skolsko dvoriste nego na sportsko igraliste. Sve je uradjeno samo neki nezele da to vide. Izvinite ali stvarno nije mesto da tako pricate

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up