KulturaPoslednje VestiProkuplje

Realizacija projekta „Čaroban svet filma“

PROKUPLJE – Realizacija volonterskog projekta „Čaroban svet filma“, koji sprovodi neformalna grupa „Filmovizionari“, u saradnji sa Kancelarijom za omladinu, sport I fizičku kulturu grada Prokuplja i Film kluba Prokuplje, je potreba mladih da se informišu o različitim temama i da na taj način unaprede svoje neformalno obrazovanje.

-Naša grupa ima za cilj da kroz radionicu o filmu osnovcima i srednjoškolcima damo priliku da učestvuju u jednoj radionici o filmu i da nauče kako nastaje jedan film. Da su i oni možda neotkriveni talenat koji će pronaći u svetu filma – istakla je koordinator projekta Mirjana Ranđelović.

Radionica o filmu biće održana  u sredu  22. septembra u 17 časova, u Domu kulture „ Radivoj Uvalić Bata“ u Prokuplju. Naglašavamo da će navedene aktivnosti biti održane uz poštovanje svih epidemioloških mera.

ŠtaNamTeško“ volontersku akciju „Čaroban svet filma“ organizuje neformalna grupa „Filmovizionari“ u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije , Pokretom gorana Vojvodine iz Sremskih Karlovaca, Timom 42 iz Leskovca, CeGraD-om iz Obrenovca, GM Optimist iz Gornjeg Milanovca  Ova akcija je finansirana kroz program Mladi su zakon Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

100% LikesVS
0% Dislikes
Back to top button