U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Reciklaža limenki

Autor 17 apr 2018

BLACE- U Osnovnoj školi „Stojan Novaković“ u Blacu održana je radionica na temu reciklaže limenki. Radionici je prisustvovala mlađa i starija grupa eko tima ove škole a održana je u okviru prejekta “Svaka limenka se računa u eko školama”.

Aleksandra Mladenović, nacionalni koordinator međunarodnog programa Eko škole, ističe da Udruženje ambasadora održivog razvoja životne sredine kao nacionalni operater eko škole  zajedno a Riken fondacijom, radi na podizanju svesti najmlađih vezano za sakupljanje, otkup i reciklažu limenki.

 

Što se tiče Osnovne škole – Stojan Novaković u Blacu, ona je veoma aktivna u svim našim projektima i zajedno sa lokalnom zajednicom i drugim organizacijama i jedna je od eko škola koja postiže dosta dobre rezultate, istakla je Aleksandra Mladenović. –

Pročitajte i...  Todići zasadili još šest hektara vinograda

Bilo je ovo iskustvo više za eko tim osnovne škole „ Stojan Novaković“ u Blacu, koje doprinosi podizanju svesti o značaju reciklaže limenki.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=79073

17 apr 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Reciklaža limenki”

  1. Blace

    Skupljaje limenke da moze da kupe ovi u opstinu pepeljare i kandte za pikavce a ne da puse cigare i bacaju pikavce na ulazu u opsinu kao ispred zadruge.Samo im fali jos neko pivo.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up