U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Reprezentativci iz Prokuplja vredno rade

Autor 30 jul 2020

PROKUPLJE- Talentovani mladi sportisti Prokuplja koji su dobili pozive za učešće u reprezentativnim selekcijama Srbije vredno rade sa svojim trenerima u klubovima i nadaju se da će nakon smirivanja svetske pandemije koja je izazvana korona virusom moći da nastave svoje uspešne sportske karijere.

Neda Stojanović odbojkašica Topličanina u februaru je dobila poziv za pionirsku reprezentaciju Srbije, bila je na pripremama vredno radila ali je korona sve prekinula.

-Vredno sam radila i bila sam počastvovana što sam pozvana u reprezentaciju i što je praćen moj rad. Trenirali smo u Ubu sve je bilo u najboljem redu ali je korona prekinula pripreme. Sada ovde u Prokuplju mahom treniram individualno i nadam se da ću ponovo dobiti priliku da se oprobam u reprezentaciji sa najboljim odbojkašicama u mom godištu, istakla je Neda Stojanović

Pročitajte i...  Ima jedan šjivik u planini...

Jedan od najperspektivnijih gimnastičara Srbije Uroš Grujić vredno trenira u školi 9. Oktobar uz sve mere zaštite i očekuje da će na prvom narednom takmičenju u Kostolcu ponovo zablistati.

Škola fudbala TSC kao veliki rasadnik fudbalskih talenata dobro je poznata u ovom delu Srbije. Uspesi ovih mladih fudbalera nisu ustali nezabeleženi i usledili su su pozivi u pionirsku fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Đorđe Đorđević i Andrija Milenković svoje prve fudbalske korake načinili su u školi fudbala TSC. Nakon iskazanog talenta i zapaženih igara prelaze u Radnički iz Niša a kao kruna dosadašnje karijere usledio je poziv u pionirski reprezentaciju Srvije.

-Sa nestrepljenjem očekujemo okupljanje reprezentacije. Vredno smo trenirali u TSC-u, sada u Radničkom je sve na još većem nivou a kroz reprezentaciju se nadamo da ćemo još više napredovati u fudbalskim karijerama, rekli si mladi fudbaleri iz Prokuplja.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=484150

30 jul 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up