U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Republička smotra učeničkih zadruga

Autor 16 maj 2019

PROKUPLJE-U subotu, 18. maja, od 9 do 13 sati, u Prokuplju će biti održana 23. Republička smotra učeničkih zadruga. Domaćin ove Smotre biće Osnovna škola „Ratko Pavlović Ćićko“ a pokrovitelj Grad Prokuplje.

-To što smo domaćin ovako velike i značajne manifestacije, nama predstavlja veliku čast. Dobro smo se pripremili da najpre budemo dobri domaćini našim gostima, a potom i da proizvodima koje budemo izložili, pokažemo koliko su naša deca kreativna i vredna. Radujemo se ovom događaju, koji je, na našu veliku radost, usledio samo posle naša dva učestvovanja na prethodnim Smotrama, rekla je direktorka OŠ “Ratko Pavlović Ćićko” Vesna Todorović i pozvala Prokupčane da i oni u subotu posete centar grada, gde će, inače, Smotra biti održana, pogledaju izložbu i kupe ono što im se dopada.

Pročitajte i...  Raspisan tender za Industrijsku zonu, Laketić: Glavni parametri za dovođenje investitora broj zaposlenih i visina plate

Na ovoj 23. Republičkoj smotri učeničkih zadruga učestvovaće 15 škola iz cele Srbije, a među njima je i Poljoprivredna škola „Radoš Jovanović Selja“.

Iako Smotra nije takmičarskog karaktera, ona će imati i žiri, koji će se sastojati od predstavnika Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, učeničkih zadruga i Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, koji će na kraju ipak odlučiti o tome čiji je štand sa izloženim proizvodima bio najbolji.

I član Gradskog veća za prosvetu, omladinu i sport Maja Ranđelović je izrazila zadovoljstvo zbog ovog važnog događaja za prokupačke škole i grad Prokuplje.

-Velika nam je čast što smo pokrovitelji velike i veoma značajne učeničke manifestacije, kao što je Smotra. Uvek ćemo podržavati mlade, pružati im priliku da pokažu svoje vrednosti i napredovanje, jer oni su budućnost našeg grada, naglasila je član Gradskog veća za prosvetu, omladinu i sport Maja Ranđelović.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466300

16 maj 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up