U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti, Sport.

Rukometaši Jastrepca pomažu u saniranju posledica poplave u blačkom kraju

Autor 25 jun 2020

BLACE- Ako će mo godinu za nama pamtiti po nečem lepom, to su veliki uspesi rukometnog kluba Jastrebac Blace, koji nam je podario mnogo sportske radosti.

Rukometaši Jastrepca ne samo da su silom prilika zbog pandemije prekinutu sezonu igrali sa svim pobedama, i osvojili Kup Istočne Srbije a potom u Blacu ugostili i veliki Partizan u utakmici za pamćenje ljubitelja rukometa, oni su nas obradovali i u ovim teškim trenucima kada su nesebično ponudili pomoć pri saniranju posledica od poplava.

Ekipa Rukometnog kluba Jastrebac Blace, na svom fejsbuk profilu oglasila se sledećim saopšenjem:

-Dobri ljudi Opštine Blace, znajuci novonastalu situaciju u okrugu Rukometni Klub Jastrebac je odlučio da ponudi pomoć našim Blačanima. Zbog poplave i štete koja je naneta domaćinstvima igrači su na okupu i voljni su da pomognu koliko i kako mogu. Neka prioritet budu hitni slučajevi, a mi ćemo koliko je u našoj moći probati da damo udela u celoj ovoj situaciji… Pišite u inbox kluba ili u komentaru a mi ćemo probati da se organizujemo u što kraćem mogućem roku i poslati momke koji su u tom trenutku dostupni. Ekipa je od popodneva na podruciju Jošanice, tako da dobri ljudi, javite se i ne ustručavajte… Sportski pozdrav od vaših Jastrebova!

Pročitajte i...  NSZ sutra isplaćuje novčane naknade

Nepobediva ekipa na sportskom terenu, pokazala je veliku humanost i drštvenu odgovornost i aktivno je volonterski uključena u saniranju posledica poplava kakve blački kraj ne pamti.

 

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=483040

25 jun 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Rukometaši Jastrepca pomažu u saniranju posledica poplave u blačkom kraju”

  1. Buda

    A gde su vam svi oni likovi koji su se toliko islikali pred izbore….. da se nisu umorili ili im sada niste potrebni

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up