U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

Rukometna reprezentacija Srbija na prijemu kod predsednika opštine Žitorađa

Autor 17 feb 2019

ŽITORAĐA- Predsednik opštine Žitorađa Ivan Stanović priredio je danas prijem za kadetsku rukometnu reprezentaciju Srbije koja ovog vikenda igra na Sretenjskom turniru u Žitorađi. Prijemu su prisustvovali i sportski radnici iz opštine Žitorađa.

Predsednik opštine Žitorađa se zahvalio igračima što su došli u Žitorađu.

-Velika mi je čast i zadovoljstvo da ugostimo mladu reprezentaciju Srbije i da svojim prisustvom i nastupima uveličate ovaj Sretenjski rukometni turnir. Iskreno se nadam da smo dobri domaćini. pa da nam dođete opet. Čestitam na jučerašnjoj pobedi. Više bih voleo da je neka druga ekipa u pitanju umesto domaćina, ali dobro. Želim vam puno uspeha u daljem radu i da predstavljate Srbiju u najboljem svetlu – poručio je prvi čovek Žitorađe, Ivan Stanojević.

Pored njega obratio se i selektor reprezentacije Saša Radosavljević i direktor mlađih selekcija RSS Aleksandar Đorđević.
Drugi dan Sretenjskog turnira počinje u 15 časova mečom između ŽRK Topličanina i ŽRK Žitorađa u borbi za prvo mesto, a od 17č ponovo još jedan toplički derbi u borbi za treće mesto, između RK Žitorađa i RK Topličanina, dok je za 19č planirano finale između Rk Kuršumlija i Srbije U-20.

Igračima i stručnom štabu reprezentacije obratio se i Miomir Maljević iz RK Žitorađa, ističući da je pred reprezentativcima svetla budućnost i da se nada da će se u što skorijem vremenu u dresu sa državnim grbom naći i neko od omladinaca RK Žitorađa jer, kako je rekao, Žitorađa ima reprezentativnog potencijala.

Predsednik opštine Žitorađa je na poklon od direktora mlađih selekcija Srbije dobio majicu rukometne reprezentacije Srbije i zastavicu sa amblemom RSS-a.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download
download xiomi firmware
Free Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=461417

17 feb 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up