U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

Rukometna reprezentacija Srbija na prijemu kod predsednika opštine Žitorađa

Autor 17 feb 2019

ŽITORAĐA- Predsednik opštine Žitorađa Ivan Stanović priredio je danas prijem za kadetsku rukometnu reprezentaciju Srbije koja ovog vikenda igra na Sretenjskom turniru u Žitorađi. Prijemu su prisustvovali i sportski radnici iz opštine Žitorađa.

Predsednik opštine Žitorađa se zahvalio igračima što su došli u Žitorađu.

-Velika mi je čast i zadovoljstvo da ugostimo mladu reprezentaciju Srbije i da svojim prisustvom i nastupima uveličate ovaj Sretenjski rukometni turnir. Iskreno se nadam da smo dobri domaćini. pa da nam dođete opet. Čestitam na jučerašnjoj pobedi. Više bih voleo da je neka druga ekipa u pitanju umesto domaćina, ali dobro. Želim vam puno uspeha u daljem radu i da predstavljate Srbiju u najboljem svetlu – poručio je prvi čovek Žitorađe, Ivan Stanojević.

Pored njega obratio se i selektor reprezentacije Saša Radosavljević i direktor mlađih selekcija RSS Aleksandar Đorđević.
Drugi dan Sretenjskog turnira počinje u 15 časova mečom između ŽRK Topličanina i ŽRK Žitorađa u borbi za prvo mesto, a od 17č ponovo još jedan toplički derbi u borbi za treće mesto, između RK Žitorađa i RK Topličanina, dok je za 19č planirano finale između Rk Kuršumlija i Srbije U-20.

Igračima i stručnom štabu reprezentacije obratio se i Miomir Maljević iz RK Žitorađa, ističući da je pred reprezentativcima svetla budućnost i da se nada da će se u što skorijem vremenu u dresu sa državnim grbom naći i neko od omladinaca RK Žitorađa jer, kako je rekao, Žitorađa ima reprezentativnog potencijala.

Predsednik opštine Žitorađa je na poklon od direktora mlađih selekcija Srbije dobio majicu rukometne reprezentacije Srbije i zastavicu sa amblemom RSS-a.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=461417

17 feb 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up