Soko Banja

FAM

FAM

Beauty Solutions Blace
BlaceDruštvoPoslednje Vesti

Rukovodstvo Opštine Blace sa narodom na terenu

BLACE- Novoizabrano rukovodstvo Opštine Blace, iz redova SNS-a, prvi radni dan po izboru kao i do sada provodi na terenu među narodom i sa novim inicijativama ka unapređenju Blačke opštine.

Predsednik Opštine Blace Ivan Burgić i predsednik SO Blace Dejan Mijajlović – Đani obišli su danas radove na uređenju oko crkve Sv. Petke.

Kako nam je predsednik Opštine Blace Ivan Burgić rekao u toku su radovi na uređenju platoa oko crkve Sv. Petke u selu Kaševar gde je učešće uzela i Opština Blace.

-Opština Blace podržava ovakav aktivizam mesnih zajednica i apelujemo na sve predsednike Mesnih zajednica da se uključe i daju ideje za ovakve i slične projekte, izjavio je prilikom današnjeg obilaska radova u selu Kaševar predsednik Opštine Blace Ivan Burgić.

Predsednik SO Blace Dejan Mijajlović – Đani prilikom današnjeg obilaska radova na uređenju crkve Sv. Petke, poručio je da nastavljaju da koračaju ka prosperitetu i da su od prvog dana uz svoje sugrađane:

– Koracima predsednika Aleksandra Vučića put patriotizma je trasiran. Na nama je da pratimo jedini put koji vodi u prosperitet a to je put kojim te vodi srce nasleđeno od slavnih predaka junaka nebeskog gvozdenog puka, rekao je predsednik SO Blace Dejan Mijajlović – Đani.

4
3
Soko Banja

Povezano

10 komentara

  1. Само напред јунаци! Поправите мало пут према гробљу у Г.Кашевару.

    2
    6
  2. Ulicu Kneza Lazara, teretna ulica u Blacu izvodjac radova je „pripremio za asfaltiranje“ tako pripremljena stoji vec duze vreme. Mi koji tu zivimo svakodnevno skakucemo po rupama. Vi sigurno nevidite taj problem. Vidimo se na otvaranju ulice!

  3. Nenade nije dobro pripremljeno za asfaltiranje nadzorni organ nece da potpise jer je meko jer su stedeli i nisu zbivali materijal.

Pogledajte takođe
Close
Back to top button