U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Sajam zapošljavanja u Prokuplju, poslodavci traže 300 radnika

Autor 15 maja 2019

PROKUPLJE- Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Prokuplje, organizuje sajam zapošljavanja 21. maja 2019. godine, u periodu od 11.00 do 14.00 časova, u restoranu Aleksandar, ulica Solunska 10, Prokuplje, saopštila je NSZ.

Na sajmu učestvuje 35 poslodavaca koji su iskazali potrebu za angažovanje preko 300 radnika. Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem je u oblasti trgovine, saobraćaja, prehrambene industrije, elektrotehnike, obradi metala, ugostiteljstva, obezbeđenja i radnika u proizvodnju kablova za autoindistriju kao i kablova za kućnu elektroniku.

Poslodavci koji će učestvovati na sajmu zapošljavanja su: „Gama Consulting DOO“, „ČIP DOO“, „Green Internacional DOO“, „Metalurg DOO“, „TZR Recycling Industry DOO“, „BizLink SRB DOO“, „Leoni WSS DOO“, „Jeka Fruit DOO“, „Soylemez Rubber&Plastic DOO“, „STR Neven“ i dr.

Na sajmu će se svečano uručiti 57 Odluka o dodeli subvencije za Samozapošljavanje, stoji u saopštenju.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466216

15 maja 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Sajam zapošljavanja u Prokuplju, poslodavci traže 300 radnika”

  1. ja

    kao nezaposlen moram da priznam da me ovaj sajam ni malo ne interesuje,ali me interesuje odlazak iz prokuplja pa i srbije

  2. Pozdrav iz EU

    Dzabe im sajmovi dok ljudima ne daju najmanje platu 500 evra i sve sto sleduje radnika placeni prekovremeni sati bonusi za redocnost, produkciju placene subote 50 posto… Do tada aj zdravo…

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up