U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Sajam zdrave hrane u OŠ „ Stojan Novaković“ u Blacu

Autor 17 okt 2018

BLACE- U Osnovnoj školi „ Stojan Novaković“ u Blacu obeležen je svetski Dan zdrave hrane. U obeležavanju svetskog Dana zdrave hrane učestvovali su svi učenici ove škole od 1.do 7.razreda sa svojim učiteljima, razrednim starešinama i roditeljima, saznajemo od direktorke osnovne škole „ Stojan Novaković“ u Blacu, Danijele Nikolić koja je dodala da su i sva isturena odeljenja ove škole dala svoj doprinos u obeležavanju, 16.oktobra, svetskog Dana zdrave hrane.

Nazvan sajam zdrave hrane, održan u centralnom holu osnovne škole „ Stojan Novaković“ u Blacu bio je takmičarskog karaktera pa su birani i najzdraviji sto, najbolja maskota a posebna nagrada dodeljena je odeljenju u kojem je najveći broj roditelja učestvovao na sajmu zdrave hrane.

Pred žirijem je bila teška odluka da od najboljih odabere najbolje.

Ispred osnovne škole „ Stojan Novaković“ prisutnima se obratila i svima zahvalila na učešću direktorka škole Danijela Nikolić.

Ispred lokalne samouprave Opštine Blace prisutnima se obratila zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović koja je takođe ukazala na značaj zdrave hrane.

Blački osnovci sa svojim učiteljima, nastavnicima i roditeljima bili su i više nego kreativni a centralni hol škole bio je pravi sajam zdrave hrane.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=86542

17 okt 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up