Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Šampioni iz Kuršumlije!

Autor 13 juna 2018

KURŠUMLIJA/JAGODINA- Plesna grupa „Ragnarok“ iz Kuršumlije vratila se sa Internacionalnog takmičenja u Jagodini okićena zlatom. Osvojili su  tri prva mesta i jedno četvrto u različitim kategorijama. Prvo mesto i pehar u kategoriji „hip-hop“ juniori, B kategorija. Prvo mesto osvojila je i starija ekipa. Lara Radosavljević je osvojila prvo mesto u „break dance“ a Dušica Delić 4. mesto u hip-hop konkurenciji od 8 igrača. U jakoj konkurenciji, gde je učestvovalo jako puno ekipa u različitim kategorijama, 25 igrača ovog plesnog kluba pokazala su da su  jako talentovani, uvežbani i sinhronizovani, zahvaljijući angažovanju svojih trenera i koreografa Danijele i Dijane  Milošević.

Iva Miletić, jedna od igračica, sa ponosom ističe uspeh koji je plesna grupa zabeležila u Jagodini, i kaže da je zahvaljući timskom radu cele ekipe došlo do rezultata, počev od trenera do njih članova grupe.

-Prelepo iskustvo i osećaj kad se nagradi naš trud. Sada se spremamo za Kuršumlijsku gitarijadu i očekuje nas takmičenje u Novom Sadu. Ja treniram skoro četiri godine, u klubu ima mnogo više dece nego što se takmičilo jer su imali druge obaveze pa nisu mogli da ih usklade. Treninge imamo subotom i nedeljom, naravno da su naporni ali kada se uživa u onome što se radi, ništa nije teško-rekla je Topličkim vestima Iva Miletić.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=81747

13 juna 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Šampioni iz Kuršumlije!”

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up