U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

San koji se kosi sa ravnodušnošću

Autor 29 mar 2020

PROKUPLJE- Često sanjam. I svašta sanjam. Naročito, u poslednje vreme. Nekada sam sanjala raznobojne snove, a zadnjih noći, samo plavetnilo „ nečije “ trenerke. Miriše u snu, nečija koža… Ništa ne miriše tako. Oči od kestena me bacaju u zagrljaj, dug, ko večnost. Sve nežnosti, koje mi nedostaju, osetila sam…kroz tebe.
Verujete li da postoji platonska ljubav?
Dodiri mekih prstiju po licu i kosi, nisam htela da propustim. Malo sam se premeškoljila, ali mi se baš i nije budilo. Nisam htela da propustim još par slika pred očima u kojima sam se osećala najvoljenije od kada postojim.
Nemogućnost da dobiješ nežnost, stvara snove, snove – okove koji te nasumično vezuju za „ nekog “ ko ima nebo plavu trenerku i miriše na nežnost.
Ja sam se, napokon, probudila srećna. Sve nemogućnosti su moguće, kao što su sličnosti sa stvarnošću, sasvim slučajne.
Ravnodušnost je nepostojeća!

foto mycity.rs


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=479933

29 mar 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “San koji se kosi sa ravnodušnošću”

  1. Probudiš se u mazno jutro pa ti teško što dugim pogledom ne možeš da produžiš san. Srećom, ima nas koji ne damo snovima da bankrotiraju i onda kad ima dosta toga da ne kažemo, što i pred sobom ćutimo, Ako se neki snovi često ponavljaju – postanu navika. Navika je opasna zamka.
    Pozzzzzdrav!!! Čuvaj se, spavaj, klopaj i ne gledaj TV, osim da čuješ informaciju kad smeš da otvoriš prozor, da te ne bi uhapsili!!!

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up