U kategoriji Blace, Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Saopštenje OO SNS Kuršumlija: Najoštrije osuđujemo nasilničko ponašanje huligana

Autor 9 jul 2020

KURŠUMLIJA- Opštinski odbor SNS Kuršumlija najoštrije osuđuje nasilničko ponašanje huligana koji protestuju.
Svim građanima Srbije je jasno da cilj ovako nasilnih protesta nisu mere koje država sprovodi u borbi protiv virusa. Protestanti nisu govorili o koroni, jer ih ne zanima zdravlje naših građana, niti borba naših lekara, niti naš zdravstveni sistem kao ni pomoć policije građanima, jer tu istu policiju protestanti napadaju kamenicama i noževima.
Jasno se vidi da su ovi protesti politički motivisani, kako bi oslabili položaj Srbije pred važne razgovore o budućnosti naše države, koje će predsednik Vučić imati narednih dana. Još jedan od razloga ovih protesta jeste skretanje pažnje sa ubedljive pobede i rekordne podrške koju je lista Aleksandar Vučić-za našu decu. osvojila na održanim izborima. Ovakvi protesti su podržani od svih onih koji Srbiji ne žele dobro, među njima su određeni mediji, političari ali i neki strani faktori. Protesti nesumnjivo nanose ogromnu štetu predstojećim razgovorima ali smo sigurni da će predsednik Vučić predstavljati Srbiju na najbolji mogući način.
Izbori su završeni i većina građana se izjasnila šta je budućnost Srbije i ko će nas u toj budućnosti predstavljati, a pokušaji da se ide protiv volje građana nikada neće uspeti!
Mi se zalažemo za pristojnu i modernu Srbiju, za pristojnu i modernu Kuršumliju koja će ići napred za šta smo se trudili u prethodnom periodu i trudićemo se i dalje!

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=483552

9 jul 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Saopštenje OO SNS Kuršumlija: Najoštrije osuđujemo nasilničko ponašanje huligana”

  1. A šta kaže ostatak od 50% naroda koji nije nikoga glasao?

  2. Vi kad biste malo vise imali kicmu mnogo bi nam lepse bilo. Srdačan pozdrav

  3. Zasto ne osudite politiku vaseg vodje,koja je dovela do toga da se broj stanovnika u Kursumliji prepolovi i da je sada Kursumlija na nivou mesne zajednice.

  4. Protesta u Kuršumliji neće biti jer nema ko da protestuje, svi su morali da odu, zapitajte se. A ovo dok čitam stidim se

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions