U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Saopštenje: Proteklih dana bilo je smrtnih slučajeva lica sa područja Prokuplja

Autor 10 apr 2020

PROKUPLJE- Na osnovu naloga republičkog štaba za praćenje Kovid 19 i Ministarstva zdravlja, svi pacijenti, kod kojih je potvrđena infekcija virusom korona, upućuju se iz Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju za Niš, gde se teži slučajevi smeštaju na Kliniku za infektivne bolesti, a lakši u improvizovanu, kovid bolnicu na Čairu.
Prethodnih dana, bilo je smrtnih slučajeva lica sa područja Prokuplja, ali nijedan pacijent nije preminuo u Opštoj bolnici u Prokuplju, već su se svi smrtni slučajevi desili u Nišu, na Klinici za infektivne bolesti.
S tim u vezi, informacije o uzrocima smrti, treba zatražiti od Klinike za infektivne bolesti u Nišu i republičkog štaba za praćenje Kovid 19.
Prema poslednjim podacima, ukupan broj pacijenata pozitivnih na Kovid 19 u Prokuplju je 18, a u Topličkom okrugu 28.
Kako kažu iz nadležne službe, testirano je 100 osoba, od kojih su 33 sa negativnim nalazom, dok se za 39 čekaju rezultati.
Broj hospitalizovanih pacijenata je 18.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=480369

10 apr 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Saopštenje: Proteklih dana bilo je smrtnih slučajeva lica sa područja Prokuplja”

  1. Trnavac

    Dobro bre sta je sada tacno. U Prokuplju ima 18 zarazenih,a u Blacu po prethodnoj vesti 13. To je ukupno 31 bez Kursumlije i Zitoradja. Ovde kazete da u celoj Toplici ima ukupno 28 zaraženih. Saberite se

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up