U kategoriji Blace, Politika, Poslednje Vesti.

Saopštenje SNS Blace: Stop diskriminaciji žena! Stop bahatom ponašanju!

Autor 1 feb 2021

BLACE- U ime ženske mreže SNS Blace, poverenik Suzana Veljović obratila se sa saopštenjem povodom vređanja žena:

„Cilj opravdava sredstvo“, davno reče italijanski politički filozof Nikolo Makijaveli. Prethodnih dana, ova izreka rado se primenjuje u Blacu. Cilj – napraviti razdor unutar Srpske napredne stranke, sredstvo – žene, i njihovo omalovažavanje, vređanje putem društvenih mreža i lokalnih portala. Kao da nam je malo istinitih vesti „ubio ženu“, „silovao ženu“, „silovao pa ubio“, pa nam još fale izmišljeni naslovi, montirane slike… da se uloga žene, koja je nečija ćerka, sestra, majka minimalizuje, spusti na dno, pa i ispod toga.

Lokalne blačke kabadahije, vređaju žene na najgnusniji mogući način, nazivaju pogrdnim imenima, i idu do te mere da izmišljaju tekstove koje prate razne fotomontaže.

Žene Srpske napredne stranke Blace žele pristojnu Srbiju. Želimo da živimo u zemlji gde će svaka žena biti poštovana, bez obzira na nacionalnu, versku ili političku pripadnost. Žena je pre svega majka. Ima li važnije uloge u životu?

Stop diskriminaciji žena! Stop bahatom ponašanju!, stoji u saopštenju

 

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=490916

1 feb 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

14 komentara za “Saopštenje SNS Blace: Stop diskriminaciji žena! Stop bahatom ponašanju!”

 1. Realna samoodbrana

  Politička borba je na žalost krenula bolesnim prepucavanjem bez ideologije bez iole malo političke kulture. Udarilo se na porodice, bolesni umovi po gradu i kafićima snimaju ko sa kime sedi ko sa kime priča…užas jedan.Teško nama i sa vlašću a još teže sa navodnom opozicijom(koju čine proterani iz SNSa i navodni veliki borci za demokratiju već poznati kao interešdžije iz svih dosadašnjih vladajućih struktura od 2000god) koja po meni vodi opasno bolesnu politiku.
  Eee Šojiću, Šojiću

 2. GRUPA GRAĐANA SPASIMO KURŠUMLIJU VREME JE !

  Grupa gradjana  Spasimo Kursumliju- vreme je , kao deo Skupstine Opstine Kursumlija smatra i za to se zalaze da zene budu jos zastupljenije u svim drustvenim sferama, sa velikim postovanjem i uvazavanjem. Zaista je ruzno iznositi neke  pausalne carsijske price. Ako je zaista neko nesto ucinio, treba izneti ime i prezime lica, a ne bacati senku na institucije, i tako rusiti njihov ugled.

 3. Maki

  Zašto ne objavljujete negativne komentare? Na Suzinom mestu dobro bi se pazila ovih iza nje.

 4. Zamisljen

  Zena svojim vrlinskim zivotom moralno uzdize celu naciju, ali je i unistava svojim nemoralom. Tacka.

 5. Mile

  Ove sto zasele na drzavna jasla ce da pricaju nesto, pa bas one deskriminisu ovaj jadan narod. Svud je politika umesana. SRAMOTA!!!!

 6. Podrška iz Kuršumlije

  Ovo saopštenje se odnosi na tekst koji je objavio onaj sajt „bez cenzure“ koji cenzuriše svaku kritiku na račun sajta i ljudi koji ga vode. Ono je stvarno zbogom pameti, ko ono objavi i piše ono je strašno.. prvo neprovereno, drugo kriju se iza nekih nadimaka itd. jer znaju da ako ih tuže zaglaviše iza brave. Drugo sve je neistinito, netačno i u najmanju ruku glupo i sramotno. Pa da li oni imaju ćerke, majke, supruge.. onakvih slika na netu koliko oćeš, skineš i napišeš, e to je ta, a nije. Sve i da jeste, šta s tim? Je l to nešto na štetu građana, opštine.. evo ja ću da se slikam go i da im pošaljem.. ako im je baš toliki merak da postavljaju gole slike! Sram ih bilo! Podrška ženama Blaca!

 7. Profa 2004

  Kako se sakupili tako se molim Vas razidjite…….

 8. danka

  Onaj koji ženu omalovažava, nemoj da zaboravi da ga je žena rodila!

 9. Ovo je jedan vid nasilja nad zenama, jako je ruzno da neko ovako nesto iznese u javnost…Svi trebamo da podrzimo zene, jer svako od nas ima majku, sestru…Podrska za sve zene!Stop bahatom ponasanju i diskriminaciji zena!

 10. Milica

  Podrška svim ženama,ovo je problem koji se dešava u celom svetu i to se ne sme zanemariti!

 11. Brankica

  Napisala bih dakle sledeće, što i mislim.. Ovako, prevelik broj anonimnih lica se krije iza komentara, medija što nekome daje za pravo mogućnost vređanja i rušenja ugleda-pogrešno! Smatram da uskaču sami sebi u utrobu oskrnavljujući dotičnu osobu insinuacijama na navedeno, a zapitala bih se prezate li od čega? Da li vas je sramota kada se pogledate u ogledalo jer je obraz đon? DAKLE, sumo sumarum, direktna meta- članica SNS stranke- razlog pokušaj skrnavljenja i narušavanje ugleda koje navedena ima u svom gradu i pri funkciju koju obavlja. Isto kao takvo nije uspelo iz razloga što se zna ko stoji iza svega, a ona nije sama ima podršku građana grada Blaca, prvenstveno žena. Nije sama, stop nasilju nad ženama!!! Podrška ženama!

 12. Nesa

  Jeste, ali nisu ni sve zene iste. To sto je neko zena ne oslobadja je od odgovornosti.

 13. Bogi

  Prevencija je ključ za sprečavanje nemilih scena.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions