U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Savetodavci iz Kuršumlije i Blaca učestvovali na seminaru na Zlatiboru

Autor 14 dec 2017

KURŠUMLIJA/BLACE- Na 9. Seminaru poljoprivredne savetodavne i stručne službe Republike Srbije održanom na Zlatiboru učestvovali su i svetodavci poljoprivredne stručne službe – Agro poljosavet, koju čine savetodavci iz Blaca i Kuršumlije. Trodnevni seminar održan je u periodu od 12.do 14.decembra a organizator skupa bio je Institut za primenu nauke u poljoprivredi a pokrovitelj Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.

Tokom trodnevnog seminara, savetodavci poljoprivrede savetodavne službe Agro poljosavet Blace imali su priliku da prisustvuju nizu predavanja i na taj način stekmi nova saznanja iz oblasti poljoprivrede.

Teme su bile vezane za unapređenje ratarstva, voćarstva kao i niz predavanja na temu – zaštita bilja.

Ovogodišnji moto seminara je – Istina je cela da bez mladih nema sela, a cilj seminara je razmena mišljenja, iskustava, sticanje novih znanja i ideja koje doprinose razvoju savetodavnih sužbi.

Pročitajte i...  Evo kako će osmaci polagati završni ispit

Inače, sedište ove službe je u Blacu a ima i kancelarija u Kuršumliji.

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=73295

14 dec 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

8 komentara za “Savetodavci iz Kuršumlije i Blaca učestvovali na seminaru na Zlatiboru”

 1. Rentgen

  Sta znaci “učestvovali su i svetodavci poljoprivredne stručne službe – Agro poljosavet, koju čine savetodavci iz Blaca i Kuršumlije.” ? Vecina ce da pomisli da je rec o ZAPOSLENIMA U NEKOJ REPUBLICKOJ ILI LOKALNOJ AGENCIJI .
  Sustinski, Agro poljosavet je privatno preduzece koje je APR registrovao pod imenom poljoprivredne stručne službe – Agro poljosavet doo. Ko ne veruje, neka proveri na sajtu APR-a (PIB 110105121 a maticni broj 21298514). Preduzece su tri fizicka lica osnovala 20.06.2017. godine.
  Na zdravlje nam, Toplicani !

 2. Anonimni

  Klasika za ovu zemlju
  Dodavanje novih birokrata na budžet.

 3. Glasač

  Kako sad to? Ne razumem. A ko ih finansira i od kojih para? Ja sam mislio da je to neka služba u okviru opštine.

 4. Seljak

  Bez saveta i strucne službe behu puna sela mladog sveta asa vama po neki starac i baba.Nedaj bože da zamrknete u selu,nigde svetla,nigde glasa STRAŠNO a očemu mi to više pričamo.

 5. Bojan

  Grupa nabedjenih ljudi koji misle da mnogo znaju i ne vide dalje od svog nosa. Ovo se odnosi na Kursumlijske kvazi strucnjake. Neko ce sigurno odgovarati za njihovo neznanje sto se vreme pokazati.

 6. Lidija

  Očigledno je da je ovo lokalno Jozićeva služba na koju troše opštinske pare.

 7. crni

  sve ce to taci jednog dana za male pare da kupi

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up