U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Savić drugi!

Autor 7 okt 2019

PROKUPLJE – Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (29) iz Prokuplja osvojio je drugo mesto na IFBB Memorijalnom Kupu “Novica Pauljičić” u bodibildingu, kategorija BB senior do 80kg. Takmičenje je održano u Boru.

Dušan je pre deset dana osvojio prvo mesto na IV memorijalnom kupu “Miki Martinović” u Vrnjačkoj Banji u kategoriji seniora do 90 kilograma.

“Ne ide bas uvek po planu, ali bolje probati i propasti, nego propasti u pokušaju jer od toga se sastoje snovi…sada je glavni cilj trijumf na Trofeju Beograda”, rekao je Dušan.

Savić je u bodibildingu višestruki državni šampion u svim federacijama, treći je na Balkanu i peti na svetu na takmičenju “Mr Universe”.

Takođe, Dušan Savić je i u benčpresu višestruki državni šampion, drugi na Balkanu i treći u Evropi.

Pročitajte i...  Održano guslarsko veče u čast Svetom Savi

Dušan je do sada učestvovao na 40 takmičenja, a ima ukupno 37 osvojenih medalja, od kojih 20 zlatnu, 9 srebrnih i 8 broznanih. Do ovakvog uspeha je došao kako kaže jasnom vizijom onoga šta želi da postigne i upornim radom.

Takođe radi i kao licencirani fitness trener, i u tome je kako kažu njegovi klijenti vrlo posvećen i zahtevan, ali brzo dovodi do rezultata. (za više informacija Instagra dusan.savic990 ili vebsajt www.dusansavic.com ).

Dušana do kraja ove sezone očekuje još nekoliko takmičenja, kao i prvenstvo Srbije u Beogradu, tako da se već od sutra vraća napornim treninzima.

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=472821

7 okt 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up