U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Šest prvaka i jedan predškolac dobili igralište

Autor 25 nov 2020

PROKUPLJE- Zahvaljujući finansijskoj pomoći Grada Prokuplja, izdvojeno odeljenje Osnovne škole „Milić Rakić Mirko“ u Mikulovcu, dobilo je uređeno sportsko igralište u školskom dvorištu.

Ovu seosku školu, koja je od Prokuplja udaljena tridesetak kilometara, pohađa šest prvaka i jedan predškolac.

-Deca su se veoma obradovala tome da će sada i u školi, na časovima fizičkog, ali i van nje, moći sa svojim drugarima da dele ovaj teren i igru. U toku leta na igralištu je urađena betonska podloga u vrednosti od 1.416.264 dinara, a sada su postavljene dve košarkaške konstrukcije sa tablama i koševima i dva rukometna gola, čija vrednost je 229.080 dinara, rekao je direktor ove škole Saša Jovović zahvalivši se lokalnoj samoupravi na angažovanju i razumevanju.

On je ovom prilikom istakao zadovoljstvo zbog ravnomernog raspoređivanja sredstava za sva izdvojena odeljenja prokupačkih škola.

Član Gradskog veća zadužena za prosvetu i socijalna pitanja Katarina Veljović je naglasila da je lokalna samouprava uvek nastojala da svojim najmlađim sugrađanima omogući sve ono što im nedostaje.

-Drago nam je da će se deca i u ovoj seoskoj školi radovati igri sa svojim drugarima na sportskom terenu. On će im svakako koristiti i za redovne školske aktivnosti, ali i svoje slobodno vreme će moći da provode ovde. Ovu njihovu želju, sa zadovoljstvom smo im ispunili i ubuduće ćemo se truditi da im budemo podrška u svemu što rade, ali i pomognemo, koliko nam to mogućnosti budu dozvoljavale, podvukla je većnica Veljović.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=488516

25 nov 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Šest prvaka i jedan predškolac dobili igralište”

  1. Buca

    Lepo, ali gde su deca, prvaci i uciteljica na slici a ne direktor i vecnica, pretpostavljam. Valjda je ovo uradjeno zbog dece, logicno je njih snimiti

  2. Milivoje

    A kad će u Donjoj Trnavi da uradite samo ću da kažem da imamo 21 prvaka

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions