U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Silna Kaćuša

Autor 9 okt 2019

KURŠUMLIJA- U prvom kolu Topličke okružne lige fudbaleri Kaćuše pobedili su danas u Kuršumliji Trbunje sa 3:0 (1:0). Strelci Miroslav Dragićević (5.), Nemanja Vuletić (55.) i Filip Janković 89.). Za igru je posebno bio motivisan veteran Dragićević, u Kuršumliji i šire poznat pod nadimkom Šarko, koji je osim postignutog gola imao još tri dobre šanse.

Kaćuša je bila mnogo bolja na terenu, propustila je mnogo prilika tako da je rezultat mogao biti ubedljiviji. Gosti su imali jednu šansu ali su pogodili prečku. Kaćuša je ovom igrom i pobedom istakla kandidaturu za prvo mesto i viši rang.

U klubu kažu da su zadovoljni prikazanom igrom i angažovanjem igrača i da u sledećim kolima očekuju još bolju igru. Napominju da su zbog posla danas izostali Vukoičić, Nenad Milunović, Tatić, Ilić, Vesić, Milutinović i Savić, ali su njihove zamene bile na visini zadatka.

Pročitajte i...  „Dani polja kukuruza“ u organizaciji PSS Prokuplje i poljoprivrednog proizvođača Ivana Savića iz Donjeg Crnatova

Kaćuša je igrala u sastavu: Paunović, Bradić, Janković, Vuletić, Đorđević (kap.), Joksimović, Dragićević, Milunović, Simić, Vukosavljević i Ilić.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=473036

9 okt 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Silna Kaćuša”

 1. Bivsi trener

  Silna???
  Kakva je to “silna” Kacusa u Kursumliji…
  Samo mi jedno nije jasno, Dosa trener deci u Kosanici i trener Kacuse, Cule je neki djavo u Kosanici i predsednik Kacuse, ko koga ovde zeza…
  Mozda ce hteti da ugase Kosanicu i da bude samo jedan klub Kacusa???

 2. Pa i Pčinja Trgovište bila u okružnu ligu pre dve godine,sada ide u prvu srpsku ligu prva u zoni nemože niko da ih zaustavi . ekipa koja je na okupu duže vreme.

 3. Uprava Kacuse.....

  Hvala Novice na podrsci Kacusi.Mi smo samo sportski radnici I cisti amateri zajedno sa nasom decom.

 4. Trnavac

  Ja sa mojom decom iz Spartaka iz G.Trnave ima da ih rasturim kada se sastanemo.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up