U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Snagator iz Prokuplja još jednom pobedio sve protivnike

Autor 3 avg 2019

PROKUPLJE– Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (28) iz Prokuplja osvojio je danas prvo mesto na takmičenju IPF Bench Press Classic u Svrljigu, koje je održano u sklopu manifestacije “Belmužijada”.

 Dušan Savić je u kategoriji seniora do 93 kilograma ubedljivo pobedio i još jednom pokazao svoju dominaciju nad protivnicima.

Sa svojih 87 kilograma težine, podigao je 175 kg iz benča što potvrđuje njegovu utreniranost, naporan rad koji ulaže u treninge i pripreme za takmičenja kao i nepobedivost u ovoj kategoriji.

 Kroz par dana, tačnije 07. Avgusta proslaviće svoj 29-ti rođendan.

Podsećanja radi, Savić je u bodibildingu višestruki državni šampion u svim federacijama, treći na Balkanu i peti na “Mr Universe”.

Pročitajte i...  Rukometaši i košarkaši Jastrepca jesenji prvaci

Takođe, Savić je u benčpresu višestruki državni šampion, drugi na Balkanu i treći u Evropi. 

To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta (BodyBuilding i Powerlifting).

 “Sjajan je osećaj kada pobedite na ovako jakom takmičenju. Predlažem svima da se usude da sanjaju svoje ciljeve, da veruju bez sumnje u to, odlučno idu napred, jer će mnogi pokušati da vas zaustave, budite motivisani jer uspeh je samo tako zagarantovan.”

 Kako Dušan kaže, ova dva sporta, powerlifting i bodybuilding, su direktno povezani sa našom urođenom težnjom da budemo jaki i spremni da prevaziđemo sve poteškoće i kao takvi su daleko prirodniji, jer izviru iz kolektivnog sećanja celokupne civilizacije, znači, imaju veoma duboke korene u našim istinskim težnjama.

Pročitajte i...  Čuvari tradicije: “Etno soba” porodice Ilić u centru Kuršumlije

 “U poslednje vreme aktivno se bavim i trenerskim poslom jer sam i licencirani fitness trener i dosta sam posvećen klijentima. Jako je popularna online saradnja preko interneta, gde me svi zainteresovani polaznici mogu kontaktirati putem Instagram naloga dusan.savic990 i pronaći više informacija na mom vebsajtu dusansavic.com ”.

 Dušan iza sebe ima 37 takmičenja i 35 osvojenih medalja, od kojih 19 zlatnih, 8 srebrnih i 8 broznanih.

Za sebe kaže da je za uspeh potrebno imati jasnu viziju šta želite od sebe, jer čast neće zavisiti od toga odakle dolazimo nego kuda idemo. Držite noge čvrsto na zemlji, a pogled usmerite ka zvezdama.“Mrva si u Svemiru, a ipak je on ceo u tebi. Živi, juče, danas i svaki sledeći dan je tvoj”. kaže Dušan.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
free download udemy course
download huawei firmware
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470095

3 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up