U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti.

SNS i SPS formirali vlast u Kuršumliji

Autor 20 avg 2020

KURŠUMLIJA-  Radoljub Vidić (SNS) izabran je danas po treći put za predsednika opštine Kuršumlija. Za zamenika predsednika izabran je Vojimir Čarapić (SNS), dosadašnji direktor JPKD „Toplica“. Dejan Lović (SNS) ponovo je izabran za predsednika SO Kuršumlija dok je za zamenika izabran Filip Filipović (SPS), koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

Predsednik Oštine Radoljub Vidić        Zamenik predsednika Opštine Vojimir Čarapić

Predsednik SO Kuršumlija Dejan Lović         Odbornici

Za sekretara SO Kuršumlija izabrana je Maja Milijanović. Za sve predložene kandidate glasali su odbornici SNS, SPS i Metle, dok su odbornici SRS i GG Spasimo Kuršumliju vreme je, bili uzdržani.

Za vršioca dužnosti direktora JPKD „Toplica“ izabran je Draško Gvozdenović.

Za članove Opštinskog veća izabrani su: Zlatko Veljović, Dejan Bojović, Srđan Milenković, Biljana Petrović, Vladimir Cvetković, Zorica Anastasijević (izabrani na predlog SNS) i Andrijana Ristović (SPS).

Na lokalnim izborima SNS je osvojila 17 odborničkih mandata, SPS četiri, Metla 2, SRS i GG Spasimo Kuršumliju vreme je, po jednog.

VD direktora JPKD Toplica Draško Gvozdenović

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=484726

20 avg 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

17 komentara za “SNS i SPS formirali vlast u Kuršumliji”

 1. Dusan

  Poslednji izdidaji ovog grada….. kraj!

 2. Onaj narod dole i ne zaslužuje bolje kad ne ume da ustane

 3. PERA

  Pogresno gospodo nije SNS iSPS toje jedno te isto i tesko nama sa njima e sada smo gotovi. Evo gradjani koliko Vucic laze , po ko zna koliko je put rekao da ce lokalnre vlastodrsce da promeni STA BI? Kad budete shvatili bice kasno .Neka je bog na pomoc!

 4. Ovakvu vlast zasluzuju oni koji su je glasali, a oni koji nisu( sto je vecina) , za njih je ovo kazna nazalost !!!

 5. Kili Man Džaro

  Kuršumlija sad ima vlast kakva se poželeti može. Časni, pošteni, ugledni dobri domaćini, oni znaju kako da nam svima bude bolje. Ove godine 4-5% rast BDP i tako svake godine do 2025 kada će prosečna plata biti 900 eura.

 6. gradjanin

  Pa mislim daje mnogo smesno da Zvezdan i Krstic glasaju za ove koji su podelili kolac ,a njima ni mrvicu. Malo je cudno ajde da kazemo Zvezdan i nije bio za njih ,al sta bi sa Krstica njega vodjase bata kroz narod ,sa njim se zdravi Vucic i sad Krle nista , E MOJ KRSTICU ! neznas ti sta je to m….. zavrsi da radnici uzmu pare Vidic i on omasti brkove a ti sad OPOZICIJA! nema nista takoti i treba kad si budala.Nego posto izgleda da opet malo skripi lovo ovim celnicima nebi bilo lose da ti pionovo blokiras magistralu da oni vajde a ti na sud i placaj kazne.Evotiga Vucic . Sto ti nebi mogo da budes potpresedni ili opstine ili skupstine ,clan veca bilo sta jer u zadnje vreme nikonije doneo tolike pare ovom napacenom narodu ,alvidis da te samo iskoriste i sut karta

 7. Kosta

  Neka je nama radnicima bog u pomoc.

 8. Cane

  Kili Man Džaro vidi se da znaš o ekonomiji i rastu kao predsednik, nemate pojma. Platu od 900 evra da ovom devastiranom privredom i ovakvim sistemom Srbija neće imati ni za 20 godina.

 9. Igor

  Čestitam novim odbornicima i novoizabranim funkcionerima!

 10. Miloš

  Jel znaš šta je BDP?

 11. Srećno i berićetno nam bilo!!!!!!!

 12. Kili Man Džaro

  A kako ti Cane znaš da euro neće da devalvira? Onolike hiljade milijardi upumpali u sistem. Dakle plata od 900 eura je sasvim moguća. Samo je pitanje koliko će da vrede tih 900 eura 2025 godine? A rast BDP od 4~5% može da bude ako se ponove izbori pa da opet slušamo laži u predizbornoj kampanji u režiji Vučić i ekipa. A danas bez blama Vučić kaže očekuje nas pad BDP.

 13. Vlastoljub

  Mož da nam pljunete pod prozor mada ni to ne možete jer ima ograda.

 14. Greda

  Ovako dobru, sposobnu i poštenu vlast je Kuršumlija čekala još od Korčagina. I evo dočekali smo je. Živeo SNS – SPS koalicija.

 15. Klop

  Ikarbus je simbol oporavka srpske industrije reče vođa. E pa da znate da Ikarbus nije kupljen od strane Yilonga. Verovatno neki vođin tajkun jer su hektari pored autoputa na samom ulazu u Beograd vrlo vredni. Toliko o njegovoj reči i poštenju. Samo me čudi da niko od opozicije ovu temu ne sme da spomene? Da nisu tu samo da glume opoziciju? Možda im je orezentovao dokaze da može da ih smesti u zatvor pa sad ćute i igraju kako on svira?

 16. GREDI

  A Gos Stosa ,sto njega izbacujete pa i on je sa nnjima?

 17. Goca

  Nadam se da im korona neće biti izgovor da ne nagrade naše najbolje djake i studente ove godine. Ako se okupljaju za njih, mogu i za ,,našu’’ decu.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions