U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Sportske igre mladih: Prvi turniri u Kuršumliji 7. juna

Autor 2 jun 2020

KURŠUMLIJA- Obaveštavamo sve učenike i učenice osnovnih škola da će i ove godine u Kuršumliji biti održana najveća sportska manifestacija za decu školskog uzrasta u regionu “Sportske igre mladih” uz poštovanje preporuka koje propisuje Vlada . Ovo će biti 5. godina kako je Kuršumlija domaćin igara, i jedan je od 30 gradova u Srbiji u kojima će se ova manifestacija održati, saopštio je Savez za školski sport Kuršumlije.

-Sportske igre mladih će biti održane u drugačijem formatu nego prethodnih godina, pa će tako individualni sportovi stoni tenis ,šah i tenis biti održani 7.juna u Sportskoj hali u Kuršumliji sa početkom od 13 časova , dok će zvanično otvaranje i takmičenja za se sportove, fudbal,odbojku,basket, između dve vatre i odbojku na pesku termin biti 27.jun.

Pročitajte i...  U Gornjoj Stražavi asfaltirana još jedna ulica

Kako bi se prijavili za takmičenje, neophodno je da se popuni prijavni list kao i donese saglasnost roditelja. Prijave i saglasnosti se mogu preuzeti svakog radnog dana u kancelariji Saveza za školski sport u sportskoj hali u periodu od 9 do 13 časova. Za sve ostale informacije otvoren je broj telefona saveza 0648679751.

– Veoma smo ponosni i zadovoljni jer je Kuršumlija i ove godine domaćin “Sportskih igara mladih” kao i što će naša deca imati ponovo priliku da se takmiče i druže sa decom svog uzrasta iz cele Srbije i regiona kaže Nikola Milijanović, koordinator igara za Kuršumliju.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=481894

2 jun 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up