U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Srednja škola Blace osvojila drugo mesto na takmičenju – tvoj lajk za naš ples

Autor 19 apr 2019

BLACE- Učenici srednje škole Blace koji su sa koreografijom – Bugarka učestvovali na takmičenju organizovanom u okviru projekta – tvoj lajk za naš ples osvojili su drugo mesto. Oni su vicešampioni u kategoriji najbolja plesna koreografija učenika srednjih škola.

Učenici srednje škole Blace koreografiju su spremili uz pomoć profesora fizičkog vaspitanja Tanje Aritonović.

Organizatori će nagraditi tri prvoplasirane škole. Savez za školski sport Srbije najbolje će pozvati na  republička takmičenja na kojima će  imati priliku da svojom tačkom učestvu  u svečanom otvaranju školskih sportskih prvenstava.

Savez za školski sport Srbije pokrenuo je projekat „Tvoj lajk za naš ples“ uz podršku Vlade Republike Srbije i Ministartsva omladine i sporta. Projekat „Tvoj lajk za naš ples“ pruža mogućnost učenicima da kroz pokret, ples i muziku pokažu svoj talenat, kreativnost, originalnost, afirmišu svoju školu široj javnosti bez rezultatskog pritiska koji sa sobom nosi klasičan oblik takmičenja.

Pročitajte i...  Raspisan tender za Industrijsku zonu, Laketić: Glavni parametri za dovođenje investitora broj zaposlenih i visina plate

Cilj je da se podstaknu učenike i učenice osnovnih i srednjih škola da se bave fizičkim aktivnostima, iako nemaju afinitet prema sportovima koji su u sistemu školskih sportskih takmičenja.

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=464965

19 apr 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up