U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Štand TO Blace sa gastronomskim specijalitetima jedan od najposećenijih u prestonici Srbije

Autor 26 maj 2019

BLACE- Turistička organizacija Blace promoviše opštinu Blace i sve njene potencijale na Beogradskom manifestu. Ova manifestacija je jedinstven događaj za promociju manifestacija i turističkih destinacija u Srbiji,

Predstavljanje opštine Blace na ovom jedinstvenom događaju koji se održava na Kalemegdanu, najatraktivnijoj lokaciji u samom srcu Beograda, prisutno je već pet godina.

Predstavljanje gastronomskog dela manifestacije Dani šljive – Blace 2019. ušlo je među top 8 od 150 manifestacija . Blačka šljiva i brojni specijaliteti od od ovog najzastupljenijeg voća u blačkom kraju osvojili su Beogradski manifest i njegove brojne posetioce pa je štand TO Blace sa gastronomskim specijalitetima jedan od najposećenijih u prestonici Srbije.

Najlepši ukusi blačkog kraja predstavljeni kroz proizvode od šljiva , gastronomski deo manifestacije Dani šljive, uvrstili su u sam vrh onoga čime Srbija ima da se predstavi.

Pročitajte i...  Sledeće nedelje stiže drugi minimalac, najkasnije 5. juna

Specijalitete od šljive i tradicionalnu hranu čija je tema šljiva, predstavili su i učenici Srednje škole Blace smer – kuvari.

Koncept festivala omogućuje posetiocima da se bliže upoznaju sa atraktivnim turističkim ponudama koje nude opštine u Srbiji, kao i zemlje iz regiona, a sve to kroz celodnevni zabavni i edukativni program za sve uzraste.

Posetite štand Turistučke organiazcije  Blace i saznajte zašto za turističke potencijale ovog kraja vlada veliko interesovanje i zašto je štand TO Blace na Beogradskom manifestu izuzetno posećen…

Beogradski manifest traje do nedelje, 26. maja.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466854

26 maj 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Štand TO Blace sa gastronomskim specijalitetima jedan od najposećenijih u prestonici Srbije”

  1. mimi

    gde je domaci kajmak od ovoliko stocara sir i jos stosta domace velika greska

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up