U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Zašto da idemo na more kad imamo Lukovsku banju

Autor 30 maj 2020

LUKOVSKA BANJA- Ukoliko želite da pobegnete od ubrzanog života, da malo usporite, da se opustite, Lukovska banja je idealno mesto. Ako vam treba čist planinski vazduh, ova banja je pravi izbor za odmor. Ovako o Lukovskoj banji započinje priču Dejan Zdravković iz Zrenjanina.

Foto fejsbuk stranica Lukovska banja

Pojašnjavajući da u Lukovsku banju dolaze dve vrste gostiju, prvi koji se leče od reume I sličnih bolesti i drugi kojima je pre svega potrebno opuštanje, naš sagovornik ističe da i jedni i drugi imaju idealne uslove.

-Terapije daju odlične rezultate. To su mi ispričali gosti koji redovno dolaze. Što se tiče opuštanja, na raspolaganju je velnes centar, otvoreno-zatvoreni bazeni i spoljni bazeni sa termomineralnom vodom. Zatim, tu su sportske aktivnosti, ima za svakog po nešto. Osim toga obeležene su staze za šetnju, lakše i teže-priča Zdravković.

Pročitajte i...  U Žitorađi osveštan i otvoren kupališni kompleks

-Ja bih posebno izdvojio hranu. Zaista nisam ni od jednog gosta čuo da je nezadovoljan. Obilna i raznovrsna, veoma ukusna. Iako sam dosta šetao, ipak sam se malo ugojio-kaže Zdravković.

Pojašnjava da je godinama išao na letovanje na more a ove godine je promenio odluku.

-Dešavalo mi se da odem sedam dana na more a pet dana pada kiša. Odmor sam provodio u sobi ili kafani. Ovde kiša ne menja stvar. Imate sve mogućnosti za uživanje osim šetnje. Voda u bazenima ima idealnu temperature a tu je i velnes-kaže naš sagovornik i zaključuje: “Što da idemo na more kad imamo Lukovsku banju”.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=481847

30 maj 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Zašto da idemo na more kad imamo Lukovsku banju”

 1. Simon

  Zato sto banja nema more eto zato.

 2. Čerčil

  Kuršumlija ima sve , pa nam još more fali! Ovaj narod još malo fali pa za hleb neće da ima a kamo li za more i Lukovsku banju! U Kuršumliji je sve napravljeno: ulice, prilazne saobraćajnice, dobili smo tablice, dom kulture, bioskop, fakultet, fabrike od stakla, ulična rasveta, nove fabrike u neograničenoj količini e samo još more čika nije napravio ! Jes pa da se podavimo svi redom. Kako grade sve tu bi sigurno profušarili . Ovako dok gradi hotele i spa-centre za nas sirotinju to nije opasno, mi tamo ne prigvirujemo !

 3. Vojvoda

  Sutra u nas grad dolazi Prof. dr Vojislav Seselj, Prof koji je naucio Vucica kako da uspesno vlada Srbijom.Bravo Vojo!

 4. Šta će nam more pored Kuršumlijske banje

 5. More je jeftinije od lukovske banje

 6. SVE NASE BANJE SU PRESKUPE.ZA 10 DANA U BANJI 30 DANA NA GRCKOM MORU

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up