U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Stranci otkrili mini akva park u Prolom banji: Svratili slučajno a otišli puni utisaka

Autor 11 avg 2019

PROLOM BANJA- Danas je mini akva park u Prolom banji bio pun kupača. Spas od vrućine, osim gostiju hotela “Radan”, potražili su na ovim bazenima Kuršumličani i mnogi drugi a među njima i oko pedesetak stranaca koji su ovde svratili skoro slučajno.

Kako smo saznali od momka koji prodaje ulaznice, radi se o Francuzima, Špancima, Nemcima i Poljacima koji su u odvojenim grupama svratili da se osveže. O ovoj lepoti među brdima saznali su gotovo slučajno, na internetu. Mi smo pronašli grupu Poljaka sa kojima smo se odlično sporazumeli jer nisu prvi put u Srbiji.

-Putujemo vež petnaestak dana skoro bez cilja. Prošli smo do sada kroz Češku, Slovačku, Austriju, Mađarsku, Hrvatsku a već četiri dana smo u Srbiji. Bili smo u Guči a onda smo slučajno na internetu saznali sa Prolom banju. Pogledali smo slike i odlučili da svratimo. Zaista je sve lepo, nekako ušuškano (ako smo dobro razumeli), i mnogo nam se sviđa. Nismo očekivali ovako nešto između ovih brda – toplo i ujedno sveže-rekao nam je Vojček, 25-godišnji mladić iz Krakova u Poljskoj.

Pročitajte i...  Potočić dobio asfalt

Dodao je da večeras kreću dalje ali još nisu odlučili da li će ka Bugarskoj ili ka Makedoniji i dalje u Grčku.

Na kraju nam je kazao da nosi najlepše utiske iz Prolom banje i da se nada da će mu se pružiti prilika da opet dođe.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470345

11 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up