Smiley face
U kategoriji Blace, Kultura, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Sutra počinje Kuršumlijska gitarijada, od 23 sata nastupa Zabranjeno pušenje

Autor 19 jula 2018

KURŠUMLIJA- Sutra na igralištu OŠ “Drinka Pavlović”, počinje „Kuršumlijska gitarijada 2018“, koja će se održati 20. i 21. jula. Prve večeri u revijalnom delu nastupiće „Zabranjeno pušenje“ od 23 časa a druge večeri od 22 časa „ Galija“.  U takmičarskom delu nastupiće  7 bendova: Pourpur iz Kruševca, Majdan  iz Niša, Kasirke iz Beograda, Multi Cultus iz Banja Luke, Sajke Vois iz Beograda, Ki iz Kumanova i Radiofoniks iz Kruševca. Nastupiće i prošlogodišnji pobednik Random iz Beograda, metal bend Twisted Tales iz Kuršumlije a obe večeri nastupiće plesna grupa „Ragnarok“.

-Očekujemo mnogo više posetilaca nego prošle godine.  Od 20 časova nastupaju takmičarski bendovi: Radiofoniks, Sajke Vois, Pourpur, Majdan,  Kasirke, Multi Cultus, Kasirke,Ki , zatim Ragnarok, a u 23 časa Zabranjeno pušenje i sat nakon ponoći Twisted Tales iz Kuršumlije. Druge večeri, finalisti, Ragnarok, u 22 Galija, posle ponoći proglašenje pobednika i za kraj prošlogodišnji pobednik Random. Stručni žiri izabraće najbolji bend. Pozivamo sve ljubitelje dobre i kvalitetne rok muzike da posete „Kuršumlijsku gitarijadu“-rekao je Topličkim vestima, Petar Dikić, koordinator Kancelarije za mlade.

Inače, gitarijada se održava treći put, nakon prekida od dve decenije kada je prvi put održana po ugledu na Zajičarsku gitarijadu.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=83019

19 jula 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up