U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Sutra počinje Treća futsal liga Srbije, grupa istok: KMF Bele crkve cilja vrh tabele

Autor 18 okt 2018

KURŠUMLIJA- U prvom kolu Treće futsal lige Srbije, grupa istok, KMF Bele crkve dočekuje u petak od 19 sati KMF Leskovac. Gosti su kandidati za prvo mesto ali Kuršumličani kažu da im je to motiv da pruže dobru igru.

-Trenirali smo naporno 2,5 meseca pa mislim da možemo da iznenadimo Leskovčane iako su favoriti na ovom meču. Ono što je sigurno, utakmica će biti veoma zaanimljiva pa pozivam naavijače da dođu u što većem broju i podrže nas na startu prvenstva-kaže Ivan Zdravković, sportski direktor KMF Bele crkve.

Pojašnjavajući planove u ovoj sezoni Zdravković kaže da je cilj vrh tabele i da neamaju nameru da jure prvo mesto jer ono ne donosi direktan plasman u Jedinstvenu drugu ligu Srbije.

-Prvaci trećih liga a ima ih četiri-Istok, Zapad, Beograd i Vojvodina, idu u baraža sa sedmim, osmim, devetim iI desetim iz Jedinstvene druge lige. Od ovih osam ekipa četiri idu u Jedinstvenu Drugu ligu pa može da se desi da ni jedan prvak Trećih liga ne prođe u viši rang što mislim da nije dobro jer se gubi draž takmičenja-kaže Zdravković.

Inače, KMF Bele crkve ove sezone nema ni jednog igrača sa strane. Svi igrači su iz Kuršumlije.

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=86619

18 okt 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Sutra počinje Treća futsal liga Srbije, grupa istok: KMF Bele crkve cilja vrh tabele”

  1. AsAsAs 1.

    Srecno u nastupajucoj sezoni i da redjate dobre rezultate.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up