U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Sutra uveče zatvara se za saobraćaj glavna ulica u Blacu zbog manifestacije “Dan bez automobila u gradovima i opštinama”

Autor 21 sep 2020

BLACE- Opština Blace dobila je saglasnost za privremenu obustavu saobraćaja motornih vozila u naselju Blace na dan 22.09.2020. godine u periodu od 18:00 – 22:00 časova u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića od raskrsnice sa ulicom Braće Vuksanović do raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića, za potrebe održavanja manifestacije “Dan bez automobila u gradovima i opštinama” u okviru Evropske nedelje mobilnosti koja traje od 16-22. septembra ove godine.

Za vreme privremene obustave saobraćaja, saobraćaj motornih vozila biće preusmeren iz ulice Kralja Petra Prvog Karađorđevića (iz pravca Beloljina) prema ulici Vuka Karadžića i iz ulice Karađorđeva (iz pravca Kruševca) prema ulicama Braće Vuksanović i Radoša Jovanovića Selje.

Privremena obustava saobraćaja iz stava 1. ovog rešenja odnosi se na sva motorna vozila izuzev vozila sa prvenstvom prolaza i vozila preduzeća koja održavaju komunalnu infrastrukturu u slučaju hitnih intervencija na infrastrukturi.

Pročitajte i...  Futsal: Bele crkve dočekuju Gvozdeni puk, Kuršumličani tri godine nisu izgubili kod kuće

Ulica će biti slobodna za pešake i bicikliste koji će na taj način promovisati zdrave vidove kretanja koji ne utiču na zagađenje životne sredine, a deliće se i promotivni materijal.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=485924

21 sep 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Sutra uveče zatvara se za saobraćaj glavna ulica u Blacu zbog manifestacije “Dan bez automobila u gradovima i opštinama””

  1. Buda

    I ne otvarajte je vise….

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up