U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Sve bolji uslovi za kuršumlijske sportiste

Autor 13 maja 2019

KURŠUMLIJA- Sportski centar Kuršumlija je uradio mnogo na poboljšanju uslova za bavljenje sportom. Radovi su i dalje u toku a izvode ih zaposleni u Sportskom centru.

-U prethodnom periodu Sportski centar Kuršumlija je radio na izgradnji tribina na rukometnom igralištu i igralištu za odbojku na pesku. Oba igrališta su i ograđena. Takođe, postavili smo nove lnije i mrežu na teniskom igralištu. Na red je došlo i igralište za košarku i ovih dana gradimo tribine a biće postavljena i dva nova koša-kaže Dragan Simić, direktor Sportskog centra i dodaje da letnju sezonu na bazenu, ukoliko vremenske prilike dozvole, otvore prvog juna.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466087

13 maja 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Sve bolji uslovi za kuršumlijske sportiste”

  1. gradjanin

    Sve je ok,ali cene nisu ok,nigde u regionu po sportskim halama nisu cene paprene kao u Kursumlijskom sportskom centru,a sada se prave i spoljasnji tereni kako bi se ponovo naplacivali termini,treba ih bojkotovati i ici na ostalim otvorenim terenima u Ku i rekreirati se besplatno,a bazen ce ove godine verovatno podici na 200 dinara,bruka i sramota za ovu bednu Ku tolike cene,napravite normalne cene ako mislite da budete poseceni…

  2. Miki

    Simo ne mlati vise svi mladi odlaze iz Kursumlije ti se hvalis sto ste obelezili linije i ogradili igraliste.Smesno ali istinito.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up