U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Sve bolji uslovi za sportiste

Autor 4 nov 2018

KURŠUMLIJA- U poslednjih mesec dana Sportski centar je intezivno radio na zavrsetku terena za mali fudbal. Završeno je kompletno ograđivanje terena, urađene i ofarbane betonske tribine.
 
-U toku je izrada projekta za osvetljenje, odnosno postavljanje reflektora.Takođe, nadamo se da đe se steći uslovi i za postavljanje vestačke trave. U ovom periodu ofarbane su i tribine na novoizgrađenom terenu za odbojku na pesku i postavljena zaštitna ograda iznad sportske hale gde je visina potpornog zida oko 7-8 metara, pa je postojao veliki rizik da se neko od korisnika ili slučajnih prolaznika povredi. Istakao bih da su sve pomenute radove izveli radnici Sportskog centra-kaže Dragan Simić, direktor Sportskog cenntra i dodaje da veliku zahvalnost na podrsci Sportski centar duguje lokalnoj samoupravi koja je prepoznala nameru i cilj sprovedenih aktivnosti.

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=87479

4 nov 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Sve bolji uslovi za sportiste”

  1. Dule

    Super! Nadam se da ce biti dosupni za decu, a ne zaljucani kao do sada

  2. rade

    u ime gradjana mikuljanskog naselja pitanje.kad pocinjete igraliste u ovom naselju gde se privremeno nalazi stovariste MILANOVIC

  3. peda1

    Aman asvaltirajte prilaz sportskom centru i bazenu ,nemogu da verujem da zato nema par:Dokle vise da sutiramo kamenje i gutamo prasinu?

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up