Soko Banja

FAM
Poslednje VestiProkupljeSportŽitorađa

Svetlost iz Badnjevca pobednik Svetosavskog turnira u Žitorađi

ŽITORAĐA- Pred prepunim tribinama sportske hale u Žitorađi sinoć je završen tradicionalni Svetosavski turnir. Naslov najboljih pripao je ekipi Svetlosti iz Badnjevca. Od samog starta turnira ekipa iz Badnjevca je pokazivala nadmoć i gotovo rutinski pobeđivala sve protivnike. U finalu je savladana ekipa iz Arbanasca rezultatom 3:1. Iako su momci iz Arbanasca poveli Badnjevčani su konsolidovali svoje redove i uspeli da preokrenu rezultat.

Kapiten Svetlosti Miloš Petrović, prima pehar

Jedan jako kvalitetan turnir, na kome je bilo zadovoljstvo učestvovati. Siguran sam da ćemo se i sledeće godine pojaviti ovde i pokušati da odbranimo titulu. Ovo je samo još jedan dokaz da se najbolji fudbal u Toplici igra u Badnjevcu, nebitno da li je u pitanju mali ili veliki fudbal. – kaže Miloš Petrović, kapiten Svetlosti.
Organizator turnira Miša Momčilović, kaže da je zadovoljan turnirom, i da se nada da će on u godinama koje dolaze biti samo veći.
Kvalitetan turnir i za igranje i za gledanje. Odziv ekipa je bio veliki, a što je još važnije jako kvalitetne ekipe su učestvovale. Ovo je samo prvi korak ka tome da ovaj turnir postane prepoznatljiv brend opštine Žitorađa. – rekao je Momčilović.
Treće mesto pripalo je ekipi Novoselca, koja je u meču za treće mesto savladala ekipu Iv Teks 83. Pored grupnih podeljena su i individualna priznanja pa je tako golman Svetlosti Miodrag Mladenović proglašen za najboljeg na turniru, Dušan Stojković iz ekipe Arbanasca proglašen je za najboljeg igrača a Marko Grujić iz Novoselca za najboljeg strelca Svetosavskog turnira u Žitorađi. Finalno veče bilo je propraćeno prigodnim programom.

Soko Banja
Back to top button