U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Tehnička škola nabavila vrednu opremu

Autor 21 maj 2019

PROKUPLJE- Zahvaljujući Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Tehnička škola “15. maj” je kupila 11 laptopova, sedam kompjutera sa monitorima, jedan projektor i skener sa štampačem. Vrednost kupljene opreme je 600.000 dinara.

-Unapređenje obrazovnog procesa, jedan je od strateških ciljeva škola, izjavila je direktorka Tehničke škole „15. maj“ u Prokuplju Biljana Milenković i dodala da se skoro svake školske godine uslovi boravka i rada učenika i profesora podižu na veći nivo.

Direktorka Milenković je rekla da će od naredne školske godine, profesori laptopove koristiti za vođenje elektronskih dnevnika, dok će kompjutere koristiti učenici svih obrazovnih profila.

-Pre dve godine, Ministarstvo prosvete je za opremanje kabineta za računarstvo, kada je kupljeno 10 kompjutera sa monitorima, izdvojilo 400.000 dinara. Isto tako, nedavno je urađena i drenaža na delu Škole i adaptirane podrumske prostorije koje su stalno bile pod vodom, izjavila je Milenković i dodala da su oni proteklih dana organizovali posetu učenika završnih razreda prokupačkih osnovnih škola, gde su ih upoznali sa obrazovnim profilima koji postoje u Tehničkoj školi.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466564

21 maj 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up