U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Tehnička škola obeležila svoj dan

Autor 15 maja 2018

PROKUPLJE- Obeležavajući Dan škole,Tehnička škola ”15.maj” u Prokuplju organizovala je manifestaciju pod nazivom ”Otvorena vrata”. Tokom posete profesori škole su više od 500 učenika završnih razreda svih osnovnih škola sa teritorije Prokuplja, kao i đake iz Blaca i Žitorađa upoznali sa obrazovnim profilima i zanimanjima koji se stiču u ovoj školi.

Direktor škole Biljana Nikolić je rekla da će u narednoj školskoj 2018/2019.godinimoći da se upiše 180 učenika.
-Interesovanje za upis u ovu školu, koja je sa radom počela pre 54 godine, iz godine u godinu je sve veće. To se posebno odnosi za upis na smeru mašinski tehničar motornih vozila u trajanju od četiri i vozač motornih vozila u trajanju od tri godine, izjavila je ona i dodala da će se, nakon dve godine pauze, učenici završnih razreda moći upisati i na smeru modni krojač.
Govoreći o radu u proteklih godinu dana Milenkovićeva je naglasila da su oni, uz pomoć lokalne samouprave, poboljšali uslove rada učenika i profesora i da u narednom periodu očekuju renoviranje fiskulturne sale.
Obeležavanje Dana škole uveličali su studenti Visoke tehničke škole iz Niša koji su, uz pomoć osmaka, prezentovali simulaciju uloge pojasa u bezbednosti putnika pri naglom zaustavljanju motornih vozila.
-Na praktičan način smo deci pokazali šta znači pravilna upotreba pojasa za bezbednost vozača i putnika u motornom vozilu, izjavio je student Visoke tehničke škole na smeru drumski saobraćaj Miljan Nikolić i dodao da je saradnja između ove niške visokoškolske i prokupačke Tehničke škole u proteklom periodu bila na visokom nivou.

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download
download mobile firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=80331

15 maja 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up