U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Tehnička škola spremna za upis

Autor 22 apr 2019

PROKUPLJE- U Tehničkoj školi „15. maj“ uveliko teku pripreme za upis u školsku 2019/ 2020. godinu. Ove školske godine, u prvi razred upisuje se ukupno 180 učenika u šest odeljenja. Škola nudi trogodišnje i četvorogodišnje školovanje u četiri područja rada.


Područje rada Mašinstvo i obrada metala, upisuje u dva odeljenja 60 učenika u četvorogodišnjem trajanju, i to 30 mašinskih tehničara za kompjutersko konstruisanje i 30 mašinskih tehničara motornih vozila.
Područje rada Elektrotehnika, upisuje 60 učenika u dva odeljenja i to 30 elektrotehničara računara u četvorogodišnjem trajanju i u trogodišnjem trajanju 15 elektromehaničara za termičke i rashladne uređaje i 15 elektroinstalatera.
Područje rada Saobraćaj, upisuje 30 vozača motornih vozila na trećem stepenu, dok će u području rada Tekstilstvo i kožarstvo, biti upisano 30 modelara odeće na četvrtom stepenu.
-Za nas je ova godina veoma važna, jer proslavljamo i jubilej, 55 godina od osnivanja. Kao i svake godine, trudimo se da ne samo nastavnim, već i vannastavnim aktivnostima pospešimo učeničke talente i omogućimo im da se pokažu u pravom svetlu. Kreativnost je od izuzetnog značaja, a kod nas se ona posebno ceni, kazala je direktor Škole Biljana Milenković.
Ona dodaje da je za sada interesovanje osmaka odlično i da se nadaju da će, kao i ranijih godina, u prvom upisnom roku, da se popune sva odeljenja.
Sve informacije o upisu mogu se dobiti i na zvaničnom sajtu Škole www.ts15maj.edu.rs ili putem telefona 027/329-052.

Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
lynda course free download
download intex firmware
Free Download WordPress Themes
free online course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=465084

22 apr 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up