U kategoriji Hronika, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

I dete podleglo povredama, lekari se bore za život majke: Teška saobraćajna nesreća kod Žitorađe

Autor 16 avg 2018

ŽITORAĐA- Kako nam je potvrđeno u prokupačkoj bolnici od posledica udesa koji se danas dogodio na putu Jasenica-Žitorađa,  život je izgubila i jedna maloletna osoba. Na licu mesta je život izgubio muškarac za volanom, a u bolnici od posledica udesa je preminulo 11-godišnje dete. Za život majke lekari se još uvek bore.

Kako smo saznali ova tragedija je zadesila porodicu iz Glašinca, a na mestu nesreće u automobilu su se nalazili roditelji i njihovo dete.

Teška saobraćajna nesreća kod Žitorađe, jedno lice izgubilo život

(Nemanja Tonić, Dobričke.com)


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=84001

16 avg 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “I dete podleglo povredama, lekari se bore za život majke: Teška saobraćajna nesreća kod Žitorađe”

  1. Dragan Simic

    Limitirati sva vozila na 60km/h brzine i ništa više od toga. Nama rat nije potreban. Svi deluju nabusito, kao da su pali sa druge planete, i da su posisali svu pamet ovoga sveta. Radim u auto školi, da ne pazimo moje kolege (pojedine) i ja za vreme obuke kandidata od pojedinih heroja na putu bili bi samleveni. Vrše se kontrole pojedinih auto škola kao da smo kriminalci, dok se u pojedine škole i dalje vodi sumnja da se mulja ispod žita. Znam da ću posle ovoga da imam ponovo svakodnevne kontrole, jer kad god sam nešto javno izneo to mi je sledilo, ali ne može neko da bude dežurni za kontrolu dok tamo gde se mulja i dalje to prolazi i niko od nadležnih takve ne kontroliše. Znaju nadležni kako da izvrše kontrolu za takve.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up