U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

TO Blace organizuje prvi digitalni Sajam cveća

Autor 4 maj 2020

BLACE- Turistička organizacija Blace ove godine organizuje jedinstveni – Online sajam cveća. Zbog novonastale epidemiološke situacije, sajam cveća nije moguće organizovati u duhu višegodišnje tradicije, pa su iz TO Blace došli na zanimljivu ideju za organizacijom Online sajma cveća, kako bi se lepota cveća koje se gaji u blačkom ali i ostalim krajevima na ovaj način predstavila široj javnosti.

Svoje cveće kroz fotografije mogu poslati na društvenim mrežama TO Blace – fb profilu, instagramu, ili putem mejla info@toblace.rs .Uz fotografije cveća potrebno je dostaviti svoj fb ili instagram nalog kako bi bili adekvatno označeni na zvaničnim stranicama TO Blace koja i u vanrednim okolnostima održava tradiciju ovog veoma posećenog sajma.

Pročitajte i...  Foto vest: Duga iznad Mačkovca

Ovo je prvi digitalni sajam cveća u Srbiji, organizovan na ovaj način a sa glavnim ciljem da proizvođači cveća koji su u velikom broju ranijih godina učestvovali na blačkom sajmu cveća, lakše dođu i do svojih kupaca, jer glavni plasman u proteklom periodu vanrednog stanja, bio je upravo uz pomoć društvenih mreža i interneta.

U nadi da će narednih godina biti bolja vremena i da će mo ponovo imati u Blacu veoma posećen sajam cveća i ova ideja zavređuje veliku pažnju i veoma je korisna kako za proizvođače tako i za ljubitelje cveća, koji će na jednom mestu moći da vide ovogodišnju ponudu cvetnih aranžmana i novu kolekciju cveća u ponudi.

-Usled trenutne situacije sa virusom Covid-19 i vanrednog stanja, ovogodišnji sajam cveća ćemo pokušati da sprovedemo u drugom obliku i uz vašu pomoć.
Pozivamo sve pratioce da nam do 10. maja pošalju fotografije svog najlepšeg cveća i da tako na društvenim mrežama predstavimo lepotu koju imamo.

Pročitajte i...  Otvoren konkurs za dodelu „Drainčeve nagrade za poeziju“

Sa fotografijom dostavite i instagram i/ili facebook nalog kako bismo Vas adekvatno označili, poručuju iz TO Blace.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=481054

4 maj 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up