U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Kuršumličanin izvršio prozivku Prokupčana: Topličanin počeo pripreme za prvenstvo u Srpskoj ligi

Autor 11 jul 2019

PROKUPLJE- Tradicionalnom prozivkom i prvim treningom, fudbaleri Topličanina počeli su pripreme za narednu sezonu i takmičenje u Srpskoj ligi. Trener ProkupčanaBojan Pećaranin iz Kuršumlije, koji je preuzeo Topličanin na polovini prošlog prvenstva i odveo ga u Srpsku ligu, najavio je naporan rad tokom priprema, kako bi se ekipa što bolje pripremila za velika iskušenja koja je očekuju u rangu u kome Topličanin dugo nije bio.

Prozivci su prisustvovala 22 fudbalera, a po rečima predsednika kluba, Srđana Milićevića, do kraja nedelje, trebalo bi da se kompletira tim.

-O eventualnim pojačanjima, ali i o odlascima iz kluba, pričaćemo krajem nedelje, kada očekujemo da kompletiramo sastav. Imamo u planu da probamo dosta fudbalera, neki su već sa nama, a poslednju reč o tome na koga možemo da računamo, daće naš stručni štab. Ono što je sigurno, to je da ćemo učiniti sve, kako bi oformili tim koji će biti konkurentan za predstojeće fudbalsko prvenstvo, rekao je Srđan Milićević.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469219

11 jul 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Kuršumličanin izvršio prozivku Prokupčana: Topličanin počeo pripreme za prvenstvo u Srpskoj ligi”

  1. Ubuntu

    Sve to treba rasprodati ako neko hoce da kupi, a ne da muzu drzavne pare za kao neki fudbal. A pola Pk nema osnovne uslove za zivot. Kvazi fudbal koji kosta milione. Sramota

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up