U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Traktorima protiv korone

Autor 8 apr 2020

BLACE- Lovačko Udruženje Blace u saradnji sa Kriznim štabom Opštine Blace i JKP Blace , danas je opet sprovelo akcju dezinfekcije ulica u Blacu natrijum hipohloritom koji je obezbedilo Javno komunalno preduzeće Blace.

Kako nam je predsednik lovačkog Udruženje Blace Milan Kovačević rekao, na ovakvu ideju da pomognu gradu u dezinfekciji ulica u borbi protiv virusa covid -19, došli su po preporuci lovačkog Saveza Srbije koji je svim lovačkim udruženjima, dao preporuke da volontiranjem pomognu u borbi protiv covida -19.

-Mi smo traktorima i automizerima već drugi put sproveli dezinfekciju grada a u subotu će mo to uraditi u svim selima blačke opštine. Za sve što bude trebalo u brorbi protiv covida- 19, lovačko udruženje Blace stoji na raspolaganju Opštini Blace, rekao je predsednik Lovačkog udruženja Blace, Milan Kovačević.

Pročitajte i...  Na ovom gazdinstvu je sve je kao iz bajke

Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić koji je ovu akciju podržao, ističe da se Opština Blace kao i sve opštine u Srbiji i svetu, bori sa virusom covid 19. Jedna od tih je i današnja akcija dezinfekcije ulica natrijum hipohloritom koji je obezbedilo Javno komunalno preduzeće Blace, ističe predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić koji je apelovao na građane da ostanu kući.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=480338

8 apr 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Traktorima protiv korone”

  1. Dr.

    Samo nemojte vi da nam pomažete.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up