U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Traktoristi u saradnji sa JKP Blace dezinfikuju grad natrijum hipohloritom atomizerima za prskanje voća

Autor 6 apr 2020

BLACE- Danas je u Blacu započela nesvakidašnja akcija na prevenciji od virusa Covid 19. Traktoristi iz Blaca, koje je okupio predsednik MZ Blace Dragan Čamagić, danas su svojim traktorima i atomizerima dezinfikovali ulice u Blacu natrijum hipohloritom, koji je obezbedilo Javno komunalno preduzeće Blace.
 Akciju je u potpunosti podržala lokalna samouprava a videlo se i oduševljenje građana za ovu akciju koji u strahu od virusa ne izlaze na ulicu već danima.
Predsednik opstine Milan Ćurčić pohvalio je akciju dobrovoljaca – traktorista iz Blaca i najavio još sličnih aktivnosti koji za cilj imaju zaštitu gradjana od virusa Covid 19.

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=480247

6 apr 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

10 komentara za “Traktoristi u saradnji sa JKP Blace dezinfikuju grad natrijum hipohloritom atomizerima za prskanje voća”

 1. Traktoristi lovci iz blačkog udruženja

 2. Utim automizerima biloje razne druge hemikalije

 3. Svaka čast traktoristima i sve pohvale za njih.Ovim se potvrđuje činjenica da je Blace zaboravljeno od strane države.U čemu je sad problem?Da li je ovo posao za traktoriste? Da li je za državu veliki izdatak da pošalje jednom nedeljno ekipu za dezinfekcije sa adekvatnom pratećom opremom i da odrade posao profesionalno.Pričate o letećim automobilima a 21. veku deznfekciju mog Blaca u ovim dramatičnim trenucima za građane obavljaju traktoristi sa atomizerima.Da nije tužno bilo bi smešno.

 4. Svaka čast na organizaciji i solidarnosti

 5. Vuk

  Kada si sedeo u vecu nisi nikada dao ni jedan predlog da jkp kupi cisternu ,sada kada su te ocistili sad se pravis pametan,nevalja vam ovo pa ono i tako redom

 6. Janko

  Gospodine DJokicu, nemate pravo na komentar. Vi ste od tog JKP naplatili 10.000 din. za navodnu stetu na Vasem automobilu. Sedi jedan,

 7. Nada Blaca

  Bravo lovci,traktoristi,domaćini Blački pkažite kako se Blace čisti.Posle “čišćenja opštine” od štetočina iz Župe ni korona nam ne može ništa kad smo jedinstveni.
  Napredno ! ! !

 8. Kosta

  Dejane Djokicu mozda imas krizu kladionice ti ne rade nema vise tombole, aparata i tiketa sad mozes samo da pises ove smesne komentare.

 9. Svaka cast zemljaci samo pre 60 godina vojska imala kamione koji su u zelezari pretopljeni no to nije vas problem niti omalovazava trud,, kad nema kisa nedao bog grad

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up