U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Treća redovna poseta spoljnih ocenjivača Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Domu zdravlja Blace

Autor 2 jul 2019

BLACE- Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova (AZUS) sprovela je treću redovnu godišnju posetu Domu zdravlja Blace, u kojoj se sagledavao rad ustanove koji se odnosi na zadnjih godinu dana.

Redovna poseta je započela  razgovorom sa menadžmentom Doma zdravlja Blace, a nastavila se pregledom dokumentacije, razgovorima sa predstavnicima timova za samoocenjivanje  i obilaskom  Doma zdravlja, a sve u cilju kontrole kontinuiteta kvaliteta rada u Domu zdravlja.

Redovnoj akreditacijskoj poseti prethodio je ozbiljan višemesečni rad, koji je na kraju i rezultirao još jednim uspehom Doma zdravlja Blace.

U proteklom periodu menadžment Dom zdravlja Blace je prepoznao  sve prednosti i dostignuća akreditacije,  motivisao je svoje zaposlene,  uložio ogromnu energiju  kako bi postigao i  dostigao svoj cilj, bezbedne, sigurne i kvalitetne ustanove.

Pročitajte i...  U bioskopu u Blacu film "Istinita priča o Kelijevoj bandi"

-Akreditaciju shvatamo kao kontinuirani proces usmeren ka dosezanju višeg nivoa efikasnosti u radu i unapređenju nivoa i dostupnosti zdravstvenih usluga koje pružamo našim korisnicima, ističu u Domu zdravlja Blace.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468873

2 jul 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up