U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Trnavačka ulica završena pre roka

Autor 14 apr 2021

PROKUPLJE- Radovi na asfaltiranju Trnavačke ulice završeni su pre planiranog roka, tako da je od juče normalizovan saobraćaj na ovoj deonici koja se nalazi u sklopu kompleksa Privredna zona „Hisar“.

Završetak radova obišli su predstavnici grada Prokuplja, većnica za projekte Milena Petrović i član Gradskog veća za infrastrukturu Miladin Radoičić sa saradnicima.

Privode se kraju radovi na infrastrukturnom opremanju Privredne zone „Hisar“, što je i prva faza realizacije ovog velikog projekta koji finansira Ministarstvo privrede uz učešće lokalne samouprave, kazala je većnica Petrović i naglasila da će nakon završetka ovih radova lokalna samouprava izdvojiti sredstva iz budžeta za uređenje leve strane Trnavačke ulice. Ti radovi podrazumevaju izgradnju prilaza do stambenih objekata, kao i regulaciju odvoda atmosferskih voda.

Radovi na infrastrukturnom opremanju Privredne zone „Hisar“ privode se kraju, tako da je u toku javni poziv za izvođače radova na drugoj fazi ovog projekta, koju će takođe finansirati Ministarstvo privrede. Do sada je završena izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže, trafo stanice, telekomunikacione instalacije. U nastavku radova biće postavljeni stubovi za uličnu rasvetu i asfaltiranje internih saobraćajnica, što će označiti i završetak prve faza kapitalnog projekta za Grad Prokuplje.

Predstavnici Grada Prokuplja izrazili su zahvalnost Ministarstvu privrede na izdvojenim sredstvima za realizaciju ovog projekta koji će Prokuplju i topličkom kraju doneti privredni razvoj i nova radna mesta.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=493654

14 apr 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions