BlaceKulturaPoslednje Vesti

U bioskopu u Blacu film „Istinita priča o Kelijevoj bandi“

BLACE- Kulturni centar „Drainac“ u Blacu, nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima .U četvrtak, 4.juna 2020.godine sa početkom od 20 časova u bioskopu kulturnog centra“ Drainac“ u Blacu biće prikazan film „Istinita priča o Kelijevoj bandi“. Cena ulaza je 200 dinara.

O filmu:

O australijskom odmetniku Nedu Keliju snimljeno je nekoliko filmova, a glumili su ga, između ostalih, Hit Ledžer i Mik Džeger. U najnovijoj verziji reditelja Džastina Kurcela, koja je urađena po istoimenom romanu Pitera Kerija u pank-rok stilu, plemenitog pljačkaša tumači Džordž Makaj. Važne uloge u filmu “Istinita priča o Kelijevoj bandi“ igraju i Rasel Krou i Esi Dejvis.

U pustoši kolonijalne Australije, gde Englezi vladaju krvavom pesnicom nad žilavim Ircima, zatičemo Neda Kelija kao dečaka koga odgaja ozloglašeni pustinjak Hari Pauer (Rasel Krou). On ga uči životu i čeliči za okrutni svet koji ga čeka. Godine prolaze, i Ned saznaje da potiče iz reda irskih pobunjenika zvanih Sinovi sita, beskompromisne grupe bandita koji se suprodstavljaju tiranima u rodnoj grudi. Nakon što su mu nepravedno uhapsili majku, Keli regrutuje grupu ratnika kako bi osmislili jedan od najodvažnijih napada anarhije i pobune koju je zemlja ikada videla. Uskoro će od samog pomena njegovog imena pripadnici reda i zakona drhtati od straha…

 

 

50% LikesVS
50% Dislikes
Više
Pogledajte rakođe
Close
Back to top button