Soko Banja

FAM
BlaceKulturaPoslednje Vesti

U bioskopu u Blacu u četvrtak dva filma- Želja i Čuvari formule

BLACE- U bioskopu Kulturnog centra “Drainac” u Blacu u četvrtak, 23. novembra biće prikazana dva filma. Prvi u 18 časova Dysney film Želja a u 20 sati film Dragana Bjelogrlića Čuvari formule.

Cena karte 250 dinara.

ŽELJA, SADRŽAJ

U trenutku kada se Aša okrene ka zvezdama kako bi zamislila želju ispred nje se pojavljuje nebeska sila, mala lopta bezgranične energije. Zajedno, one se suočavaju sa najstrašnijim neprijateljem. Kako bi spasili zajednicu dokazuju da volja jednog hrabrog ljudskog bića i magije zvezde mogu činiti čudesne stvari.

 

 

ČUVARI FORMULE, SADRŽAJ

Sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u Kliniku Kiri u Parizu. Francuski doktorski tim na čelu sa profesorom Žoržom Mateom zaključuje da je njihovo stanje kritično i da su im dani odbrojani. On predlaže da se po prvi put u istoriji izvede delikatna i neizvesna intervencija. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili on zaista želi da im pomogne – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.

Objave vezane za bioskop možete pogledati na instagram stranici „@bioskopblace“

Soko Banja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovu web lokaciju štiti Google reCAPTCHA - Politika privatnostii - Uslovi korišćenja zaštite

Back to top button